Amerikkalaissivusto nosti Lauri Markkasen Bullsin parhaaksi pelaajaksi

© Kuva: Getty Images

CBS on rankannut NBA:n kauden 100 parasta pelaajaa. Lauri Markkanen mahtui myös mukaan listalle ollen Chicago Bullsin ykköspelaaja.

Markkanen on listalla sijalla 75, kaksi sijaa joukkuekaveriaan Zach LaVinea edellä.

– Kahden kauden aikana Markkanen on tilastoinut keskimäärin 16 pistettä ja kahdeksan levypalloa sekä osoittanut hänen pystyvänsä tekemään pisteitä lähes kentän jokaisesta kolkasta. Ainoa huono puoli on se, ettei hän ole pysynyt riittävästi terveenä, jotta Bulls pystyisi taistelemaan pudotuspelipaikasta. Hän on ollut sivussa 44 ottelusta kahden vuoden aikana, mutta terveenä ollessaan, hän on eittämättä lahjakkain Bulls-pelaaja, jolla on myös eniten kehittymispotentiaalia, CBS kirjoittaa.

CBS:n listauksessa kärkiviisikon muodostavat LeBron James, Kawhi Leonard, Stephen Curry, Giannis Antetokounmpo sekä Anthony Davis. Koko listaus on nähtävissä täältä.