Tiistain ainoassa Korisliiga-ottelussa BC Nokia haki 81-80-vierasvoiton Lapualta. Vierasvoitto oli nokialaisille jo kauden kolmas.

Korisliigan pisteykkönen Lapuan Jordan Capps pussitti avauskympillä 14 pistettä, kun kotijoukkue karkasi parhaimmillaan yli kymmenen pisteen karkumatkalle.

BC Nokia pääsi mukaan juoneen toisella neljänneksellä, kun Lassi Nikkarisen (11/3s) onnistuneet kolmen pisteen heitot siivittivät nokialaiset 43-45-taukojohtoon.

Nokialaiset karkasivat päätösneljänneksen puolessa välissä jo yhdeksän pisteen karkumatkalle, mutta kotijoukkue nousi loppuhetkillä heittämään voitosta, mutta Jordan Cappsin kolmen pisteen heitto ei onnistunut.

– Suurin syy oli meidän levypallopelimme, jonka myötä pääsimme heittämään toisia heittoja ja niistä rankaisemaan. Itseltäni ihan hyvä esitys, mutta tasaisuutta pitäisi saada vielä otteisiin. Nyt tulee liikaa ylä- ja alamäkiä. Kaikkien ei tarvinnut vääntää tänään niin isoja minuutteja kuin aiemmissa peleissä, koska saimme kaikki pelaajat mukaan, Lassi Nikkarinen kommentoi Elisa Viihteellä ottelun jälkeen Koripalloliiton tiedotteen mukaan.

BC Nokia vei levypallot 44-35, mutta hyökkäyslevypalloja nokialaiset kahmivat peräti 19.

– Olen todella tyytyväinen voittoon, vaikka peli ei välttämättä ollutkaan kaunista. Olen ylpeä joukkueesta, mutta paljon on vielä töitä tekemättä. Jos joku olisi ennen kauden alkua sanonut, että voitamme neljästä ensimmäisestä vierasottelusta kolme, olisin ottanut sen heti vastaan, Greg Gibson avasi.

BC Nokialta neljä pelaajaa heitti kaksinumeroisille. Pistekunkku oli 23 pistettä nakannut ja seitsemän levypalloa noukkinut Stacy Davis. Tyler Flack (12/9) toi penkiltä kovaa energiaa ja peräti seitsemän hyökkäyslevypalloa.

Kobrien pistekärki oli Brandon Boggs (22/3/3). Avauskympillä mellastanut Jordan Capps jäi lopulta nokialaisten puristuksessa 20 pisteeseen.