Petteri Koposen Bayern München hurjana Euroliigassa – ”Hyvä reaktio meiltä cupin perseilyn jälkeen”

© Kuva: Getty Images

Petteri Koposen Bayern München järjesti melkoisen näytöksen kotiyleisölleen kaataessaan Euroliigan ottelussa ranskalaisen ASVEL Lyon-Villeurbannen yli 40 pisteen erolla.

ASVEL oli voittanut kaksi ensimmäistä otteluaan Euroliigassa, mutta jäi täysin jyrän alle, kun maanantaina shokkitappion Bonnille Saksan cupissa kokenut Bayern München möyhensi ranskalaiset 104-63 (57-35)-lukemin. Koponen kasasi 14 minuutissa kahdeksan pistettä, kaksi levypalloa, viisi syöttöä ja riiston. Bayern on napannut kolmesta ottelusta kaksi voittoa.

– Hyvä reaktio meiltä cupin perseilyn jälkeen. Tosin silloin olimme aika väsyneitä, kun oli raskas viikko alla. Tänään oli kuitenkin hyvä esitys koko jengiltä, Koponen Koripalloliiton tiedotteessa.
Ottelutilastot

EuroCupissa Daniel Janssonin Ulm taipui kotonaan niukasti kreikkalaiselle Promitheasille 67-70 (34-38). Ulm on hävinnyt kaikki kolme otteluaan.
Ottelutilastot

Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama Swans Gmundenin vahva alkukausi sai jatkoa Alpe Adria Cupissa voittamalla slovakialaisen Levicki Patriotin 85-76 (43-39). Swans on voittanut molemmat ottelunsa Alpe Adria Cupissa.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.