Vuotuisessa NBA:n GM:ien kyselyssä Los Angeles Clippers on noussut tulevan NBA-kauden ykkössuosikiksi.

Suurimmaksi NBA:n mestarisuosikiksi GM:t nostivat Kawhi Leonardin ja Paul Georgen tähdittämän Los Angeles Clippersin, joka sai 46 prosenttia äänistä. Kakkossuosikiksi nousi Milwaukee Bucks 36 prosentin äänisaaliilla. Kaksikolla oli selvä hajurako kolmantena tulevaan Los Angeles Lakersiin, joka sai 11 prosenttia äänistä.

Äänestystulokset osoittavat sen, että tulevasta kaudesta odotetaan ennalta-arvaamattomampaa kuin viime kaudella, jolloin Golden State Warriorsia veikkasi mestariksi peräti 87 prosenttia. Mestaruuden kuittasi kuitenkin Toronto Raptors.

NBA:n hallitseva MVP Giannis Antetokounmpo on selvä suosikki palkinnon saajaksi myös tällä kaudella, sillä häntä äänesti peräti 52 prosenttia. Hänen takanaan tuli tasainen rintama, kun Stephen Curry, Anthony Davis ja Kawhi Leonard saivat kukin 10 prosenttia äänistä.

Kreikkalaisjätti oli myös GM:ien ykkösnimi, jos he saisivat valita minkä pelaajan he saisivat valita riveihinsä, kun hän sai 86 prosentin kannatuksen. Hän voitti kyseisen kategorian myös viime kaudella, mutta tuolloin ääniprosentti oli 30 prosenttia.

Vuoden tulokkaaksi veikattiin kesän ykkösvaraus Zion Williamsonia. Parhaaksi valmentajaksi arvostettiin San Antonio Spursin Gregg Popovich.

Katso kaikki kyselyn tulokset täältä.