Susijengin laiturin huippupeli ei riittänyt suomalaiskohtaamisessa – ”Itseltäni hyvä esitys”

© Kuva: fiba.com

Mestarien liigassa nähtiin suomalaisten kohtaaminen, kun Alexander Madsenin VEF Riika isännöi Sasu Salinin Teneriffaa. Madsen oli joukkueensa ykköstähti tupla-tuplalla, mutta Teneriffa palasi kotimatkalle täyden pistepotin kera.

Teneriffa oli toisessa Mestarien liigan pelissä peräkkäin hätää kärsimässä ja Riika näytti menevän voittoon Madsenin johdolla, mutta espanjalaisjoukkue nousi 18 pisteen takaa-ajomatkalta 68-64 (32-40)-voittoon. Teneriffa vei viimeisen neljänneksen peräti 26-9 ja sankariksi nousi tällä kertaa tanskalainen Gabriel Lundberg, joka upotti voittokorin sisään viimeisillä sekunneilla.

Lähes 35 minuuttia urakoinut Madsen oli joukkueensa selkeä ykköshahmo 14 pisteen, 10 levypallon, kolmen syötön, riiston ja torjunnan tilastoilla. Lisäksi Madsen säväytti parilla komealla donkilla.

– Hyvä peli meiltä ylipäätään. Pystyimme hallitsemaan peliä molemmissa päissä. Tuntuu, että annoimme pelin pois. Toki Teneriffa pelasi hyvin varsinkin viimeisen jakson. Itseltäni hyvä esitys, mutta pelin lopussa varsinkin pitää pystyä pelaamaan paremmin. Lopussa pari aika räikeää mokaa, joita ei pitäisi tulla, Madsen mietti ottelun jälkeen.

Salinille osui tällä kertaa vaikeampi heittopäivä hänen kerätessään kolme pistettä, yhden levypallon ja kaksi syöttöä.

– Kova voitto, vaikkemme kyllä edes ehkä ansainneet voittaa. Pelasimme aika flegmaattisesti ja jotenkin haluttomasti, mutta onneksi kuitenkin voitimme. ”Mädi” pelasi hyvin, mitä oli kiva katsoa, Salin puolestaan pohdiskeli.

Teneriffa jatkaa Mestarien liigan C-lohkossa tappioitta ja Riialla on yksi voitto kuudesta ottelusta.
Ottelutilastot

Mestarien liigan A-lohkossa Lassi Tuovi joutui pettymään, kun hänen apuvalmentamansa Strasbourg hävisi kotikentällään liettualaiselle Lietkabelisille 63-66 (28-42). Strasbourgilla on kuuden kierroksen jälkeen kaksi voittoa.
Ottelutilastot

Euroliigassa Petteri Koposen Bayern München otti hienon voiton kaadettuaan Olympiakosin kotonaan 85-82 (43-44). Koposen tilastoihin merkittiin tällä kertaa kaksi levypalloa ja kaksi syöttöä. Bayernilla on nyt neljä voittoa ja viisi tappiota.
Ottelutilastot

Daniel Janssonin apuvalmentama Ulm hävisi EuroCupissa kreikkalaisen Promitheasin vieraana 77-82 (40-42). Samalla Ulmin jatkohaaveet kariutuivat, sillä se on voittanut kahdeksasta ottelustaan vain yhden.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!