Chicago Bulls kairasi vierasvoiton Charlotte Hornetsista, kun käsittämättömät 13 kolmosta ja 49 pistettä säkittänyt Zach LaVine heitti viimeisillä sekunneilla Bullsin yhden pisteen voittoon 116-115.

Päätösneljännes oli hurjaa ilotulitusta molemmilta joukkueilta, mutta pisimmän korren veti LaVine, joka teki 49 pisteestään 27 viimeisen kahdentoista minuutin aikana. Bulls oli kuitenkin kirijän paikalla koko ajan, kunnes viimeisen kymmenen sekunnin aikana Tomas Satoransky toi kolmosellaan vieraat kahden pisteen taakse ja riiston jälkeen LaVine heitti Bullsin voittoon.

Kolmellatoista onnistuneella kolmosella LaVinesta tuli kolmas pelaajaa, joka on NBA:ssa heittänyt yhdessä pelissä 13 kolmosta tai enemmän. Golden State Warriorsin Steph Curry on heittänyt ennestään myös 13, kun taas Klay Thompson osui viime vuonna neljätoista kertaa kaaren takaa.

Kaksi peliä kahteen päivään pelanneelta Bullsilta Lauri Markkanen pelasi vaisun pelin yltäen kolmeen pisteeseen, kuuteen levypalloon, kahteen syöttöön ja yhteen riistoon pelaamassaan vajaassa 24 minuutissa. Pelitilanneheittonsa Markkanen osui 1/9, joista kolmoset 1/4.

LaVinen lisäksi Bullsin pistenikkareihin kuului Coby White (28/2), kun taas Hornetsilta onnistuivat Marvin Williams (21/5) ja Terry Rozier (28/1/5 syöttöä).

Muissa otteluissa Phoenix nappasi Devin Bookerin (35) johdolla niukan voiton Minnesotasta Karl-Anthony Townsin (31/17) vahvasta iltapuhteesta huolimatta. Pascal Siakam (34) jatkoi hienoa kauttaan auttaen Toronton niukkaan voittoon Trae Youngin (30/10/10) johdattamasta Atlantasta.

San Antonio katkaisi tappioputkensa New Yorkin kustannuksella. Josh Richardson (32) oli Philadelphian ykkösnimi Miamin voitossa. LeBron James (30) hinasi Lakersin voittoon Memphisistä ja Donovan Mitchell (37) oli Utahin tehopelaaja New Orleansia vastaan.

NBA:n viime yön tulokset:
Minnesota-Phoenix 98-100
Charlotte-Chicago 115-116
Indiana-Orlando 111-106
Atlanta-Toronto 116-119
New York-San Antonio 104-111
Philadelphia-Miami 113-86
Cleveland-Portland 110-104