Susijengin lupaus ottanut isompaa roolia USA:n yliopistossa

© Kuva: Getty Images

Remu Raitasen yliopisto San Francisco jatkaa edelleen voittamattomana Yhdysvaltojen yliopistosarjassa NCAA:ssa. Tuukka Jaakkola heitti 12 pistettä ja Elias Valtonen nähtiin Arizona Staten aloitusviisikossa jo kolmannen kerran.

Remu Raitasen ja San Franciscon vahva alkukausi sai jatkoa tiistaina, kun Dons voitti seitsemännen peräkkäisen ottelunsa. Tällä kertaa San Franciscon jyrän alle jäi Hampton loppulukemin 73-89 (40-47). Raitanen toi vaihtopenkiltä 20 minuutissa parketilla kuusi pistettä, kuusi levypalloa sekä yhden syötön.

Tuukka Jaakkola ja Cal Poly kärsivät neljännen peräkkäisen tappionsa, kun Tennessee State oli parempi numeroin 82-72 (44-31). Jaakkola viiletti jälleen viisikossa 32 minuuttia, joiden aikana hän keräsi tilastosarakkeeseensa 12 pistettä, viisi levypalloa, yhden syötön ja kaksi riistoa.

Myös Elias Valtonen nähtiin jo kolmatta kertaa peräkkäin aloitusviisikossa, kun Arizona State voitti Princetonin 67-65 (26-31). Valtonen kokosi 24 minuutissa neljä pistettä ja kolme levypalloa. Illan sankarit olivat kuitenkin 33 pistettä heittänyt Remy Martin ja voittokolmosen kulmasta säkittänyt Khalid Thomas (14/2).

Andre Gustavson ja Richmond taipuivat Legends Classic -turnauksen finaalissa Auburnille 79-65 (34-35). Gustavson pelasi 15 minuuttia, joiden aikana hän pussitti neljä pistettä ja repi viisi levypalloa. Richmondille kyseessä oli joukkueen ensimmäinen tappio tänä kautena.

Ville Tahvanainen ja Bradley voittivat keskiviikkona Kansas Staten 73-60 (38-37). Yhden syötön 13 minuutissa jakanut Tahvanainen ei päässyt pisteiden makuun.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.