Koposen Bayern Münchenin voittoputki jatkui suomalaisvalmentajien joukkueen kustannuksella

© Kuva: Getty Images

Tuomas ja Joonas Iisalon valmentama Crailsheim ei pystynyt yllättämään Petteri Koposen Bayern Müncheniä Saksan Bundesliigassa. Espanjassa Alex Murphy oli jälleen hyvällä pelipäällä viedessään Gipuzkoan sarjakärkeen ja Puolassa Carl Lindbomin hieno kausi sai jatkoa.

Iisalojen valmentama Crailsheim Merlins pisti Koposen Bayern Münchenille kampoihin kolmen neljänneksen ajan, mutta Bayern jatkaa lopulta puhtaalla pelillä voitettuaan 82-63 (45-35). Koponen saalisti ottelussa neljä pistettä. Bayern jatkaa sarjan kärjessä ja Crailsheimilla on kuusi voittoa ja kolme tappiota.

– Bayern oli erittäin vahva rankan viikon jälkeen. Kolmen neljänneksen ajan pysyimme hyvin mukana, mutta viimeisellä teimme joitain vääriä päätöksiä. Meidän täytyy analysoida oliko kyse meistä vai koska Bayern pelasi vahvemmin ja vahvemmin. Peli oli tiukka, mutta sitten luovutimme nopeasti, mikä oli minulle pettymys, päävalmentaja Tuomas Iisalo pohdiskeli Bundesliigan sivuilla Koripalloliiton tiedotteen mukaan.
Ottelutilastot

Daniel Janssonin apuvalmentama Ulm nappasi 97-77 (52-38)-vierasvoiton Giessenistä. Ulmilla on nyt neljä voittoa ja kuusi tappiosta.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Sasu Salinin Teneriffa piti Barcelonaa tiukilla aina päätösneljännekselle saakka, mutta Barcelona vei viimeisen jakson 28-8 ja koko ottelun 103-71 (47-39). Salin saalisti kahdeksan pistettä, kolme levypalloa ja riiston. Teneriffalla on kuusi voittoa ja viisi tappiota.
Ottelutilastot

Murphyn vahva kausi sai jatkoa LEB Orossa, kun Gipuzkoa voitti kotonaan Almansan 74-66 (39-29). Murphy oli jälleen joukkueen tehokkaimpia pelaajia 12 pisteen, kolmen levypallon ja yhden syötön tilastoilla. Voitto oli Gipuzkoalle neljäs peräkkäinen ja se on nyt sarjan kärjessä yhdeksällä voitolla ja kahdella tappiolla.
Ottelutilastot

Edon Maxhuni oli sairastumisen takia sivussa Gran Canarian kokoonpanosta, kun Gran Canaria hävisi LEB Platassa vieraskentällä Real Murchialle 77-79 (40-42). Gran Canarian saldo on neljä voittoa ja kahdeksan tappiota.
Ottelutilastot

Topias Palmi pääsi nauttimaan voitosta Vanoli Cremonan kukistaessa vieraskentällä Pesaron 74-63 (40-27). Palmi heitti viisi pistettä, otti kolme levypalloa ja yhden riiston. Cremonalla on kymmenen ottelun jälkeen kuusi voittoa.
Ottelutilastot

Viime viikolla Puolan liigan kierroksen tähdistöön valittu Carl Lindbom pääsi maistamaan makoisaa voittoa, kun Radom nousi 20 pisteen tappioasemasta 78-77 (30-42)-voittoon Szczecinin. Lindbom oli jälleen vahvalla pelipäällä 14 pisteen, kahdeksan levypallon, syötön, riiston ja torjunnan tilastoilla. Radomille voitto oli kauden kuudes 10 kierroksen jälkeen.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote