Katsoja haastoi NBA-pelaajan ja seuran oikeuteen – vaatii peräti 100 miljoonaa dollaria

© Kuva: Getty Images

Viime kaudella Oklahoma City Thunderissa pelannut Russell Westbrook joutui tuolloin sanaharkkaan kannattajan kanssa vierasottelussa Utah Jazzia vastaan ja nyt kannattaja on haastanut sekä Westbrookin että Utah Jazzin oikeuteen.

Kannattajan nimeltään Shane Keisel vaihtoi Westbrookin kanssa kipakoita kommentteja ottelun aikana, kun Westbrook muun muassa uhkaili Keiseliä sekä hänen vaimoaan. Westbrookin vihanpurkaus sai alkunsa siitä, että hänen mukaansa Keisel huusi hänelle rasistisesti. Westbrookin mukaan Keisel huusi hänelle, että hänen täytyisi mennä polvilleen niin kuin aiemmin. Keiselin mukaan hän oli todennut, että Westbrookin pitäisi kääriä polvensa, jotta pystyisi pelaamaan ottelun lopussa paremmin.

Keiselille annettiin tapahtuman johdosta elinikäinen porttikielto Utah Jazzin peleihin. Nyt hän hakee oikeusteitse julkista anteeksipyyntöä ja 68 miljoonan dollarin korvauksia. Hänen tyttöystävänsä hakee 32 miljoonan dollarin korvauksia. Keiselin mukaan häntä ja hänen perhettään on uhkailtu sekä häiritty tapahtuman jälkeen ja hän on joutunut muun muassa asentamaan taloonsa uudet lukot ja turvakamerat.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.