Susijengiläiset hyvässä iskussa Euroopan kentillä

© Kuva: Getty Images

Sasu Salinin Teneriffa käytännössä varmisti jatkopaikkansa Mestarien liigassa jatkamalla hyvää kauttaan kreikkalaista Peristeriä vastaan. Petteri Koponen oli jälleen Bayern Münchenin parhaimmistoa Euroliigassa, Matti Nuutinen punnersi tupla-tuplan Espanjassa ja Ilari Seppälä auttoi joukkueensa voittoon Ranskassa.

Bayern München vaihtoi viikolla valmentajaa, kun Dejan Radonjic sai väistyä päävalmentajan pallilta. Vetovastuun otti apuvalmentajan paikalta noussut Oliver Kostic. Vaihdos ei palauttanut Bayern Müncheniä vielä voittojen tielle Euroliigassa, sillä saksalaiset hävisivät kotonaan Moskovan TsSKA:lle 77-84 (25-41). Koponen lukeutui joukkueensa parhaimmistoon 12 pisteen, kolmen levypallon, kahden syötön ja riiston tilastoilla. Bayern Münchenillä on Euroliigassa kuusi voittoa ja 15 tappiota.
Ottelutilastot

Salinin Teneriffa on jo lähellä jatkopaikkaa Mestarien liigassa, kun espanjalaisjoukkue kaatoi kreikkalaisen Peristerin selvästi 80-54 (47-32). Salin heitti viisi pistettä, antoi yhden syötön ja nappasi yhden riiston. Teneriffalla on 10 ottelun jälkeen yhdeksän voittoa.
Ottelutilastot

Alexander Madsen seurasi penkiltä, kun VEF Riian jatkohaaveet kuihtuivat Nymburkille koetun 56-75 (28-44)-tappion myötä. Riialla on vain yksi voitto kymmenestä pelistä.
Ottelutilastot

Lassi Tuovin apuvalmentama Strasbourg taipui Manresan vieraana 68-92 (27-39). Strasbourgilla on Mestarien liigan lohkovaiheessa neljä voittoa ja kuusi tappiota.
Ottelutilastot

Espanjan LEB Orossa Nuutinen merkkautti tilastoihinsa 10 pisteen ja 10 levypallon tupla-tuplan, mutta siitä huolimatta Oviedo taipui Melillan vieraana 46-76 (21-40). Oviedolla on viisi voittoa ja 12 tappiota.
Ottelutilastot

Alex Murphyn Gipuzkoa palasi voittojen tielle voitettuaan Caceresin 72-64 (32-33). Murphy oli jälleen vahvana 11 pisteen ja kuuden levypallon tilastoilla. Gipuzkoa on sarjassa toisena 13 voitolla ja neljällä tappiolla.
Ottelutilastot

Roope Ahosen Breogan koki kotikentällään kirvelevän 85-86 (39-36)-tappion Almansalle. Ahoselle merkittiin kolme pistettä ja kolme syöttöä. Breoganin saldo on 11 voittoa ja kuusi tappiota.
Ottelutilastot

Ranskan ProB:ssä Seppälä oli jälleen vahvalla pelipäällä heitettyään 15 pistettä Aix-Mauriennen voittaessa kotonaan Denainin 79-76 (42-49). Seppälä iski ottelulle naulan 44 sekuntia ennen loppua pussittamalla kolmen pisteen heiton sisään nostaen Aix-Mauriennen kuuden pisteen johtoon eikä Denainin loppukiri nostanut sitä enää kolmea pistettä lähemmäs. Seppälän tilille merkittiin myös viisi syöttöä, yksi levypallo ja yksi riisto. Aix-Maurienne on voittanut puolet 14 ottelustaan.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.