Toista kauttaan Yhdysvaltojen yliopistosarjassa NCAA:ssa pelaava Tuukka Jaakkola oli vauhdissa viikonloppuna, kun Jaakkola säkitti 17 pistettä Cal Polyn ylivoimaisessa voitto-ottelussa.

Big West -konferenssissa Cal Poly sai sai puoliajan taitteessa 17-1-juoksun, jonka avulla CSUN kaatui lopulta numeroin 56-74 (25-32). Cal Polyn korkeimman pistemäärän heitti Jaakkola, jonka 17 pisteen saldo oli hänen yliopistouransa toiseksi korkein.

26 minuuttia aloitusviisikossa pelannut Jaakkola viimeisteli pelitilanneheittonsa tarkasti 7/8 ja keräsi 17 pisteen ohessa tilastosarakkeeseensa kuusi levypalloa, yhden syötön ja torjunnan.

Missouri Valley -konferenssissa Ville Tahvanainen ja Bradley dominoi toista puoliaikaa voittaen Southern Illinoisin 48-67 (29-26). Tahvanainen pelasi penkiltä 25 minuuttia, joiden aikana hän tehtaili yhdeksän pistettä, kolme levypalloa ja yhden riiston.

Olivier Nkamhoua ja Tennessee saivat puolustuksensa kautta niukan 56-55 (26-25) -voiton Southeastern-konferenssissa South Carolinasta. Nkamhoua pelasi 13 minuuttia heittäen kaksi pistettä ja kahmien kaksi levypalloa.

Mikael Jantusen edustama Utah heitti kehnosti ja hävisi roimasti Pac-12-konferenssissa Coloradolle vieraissa 52-91 (22-44). Jantunen sai peliaikaa 24 minuuttia, joiden aikana hän heitti neljä pistettä, repi kaksi levypalloa ja riisti kerran.

Gustavsonin Richmondilla heikko toinen puoliaika

Atlantic 10 -konferenssissa Andre Gustavsonin edustama Richmond pelasi heikon toisen puoliajan ja hävisi reilusti Saint Louisille 74-58 (31-31). Gustavson pelasi 20 minuuttia, joiden aikana syntyi kahdeksan pistettä ja kolme levypalloa.

Remu Raitanen ja San Francisco voittivat toisen peräkkäisen ottelunsa West Coast -konferenssissa, kun Dons voitti Pacificin vahvan ensimmäisen puoliaikansa turvin 79-75 (48-34). Raitanen pelasi seitsemän minuuttia heittäen kolme pistettä ja hakien kaksi levypalloa.

Ohio Valley -konferenssissa Hannes Pöllän edustama UT Martin hävisi Belmontille 85-78 (37-36). Pöllä nosti kaksi pistettä kolmessa peliminuutissa.