Ranskan Ligue Feminine 2:ssa Annika Holopaisen Reims jatkaa vahvassa myötätuulessa, kun se nappasi jo kahdeksannen peräkkäisen voittonsa. Espanjan Liga Femenina 2:ssa Anniina Äijänen pääsi juhlimaan suomalaiskohtaamisen voittoa.

Reims otti kahdeksannen peräkkäisen voittonsa murskattuaan Strasbourgin 81-53 (47-27). Holopainen oli tehokkaana tilastoiden 15,5 minuutissa 13 pistettä, neljä levypalloa, syötön ja riiston. Reims pitää jaettua kärkipaikkaa 10 voitolla ja yhdellä tappiolla.
Ottelutilastot

Espanjan Liga Femenina 2:ssa Anniina Äijänen juhli suomalaiskohtaamisen voittoa Ferrolin voittaessa Vilma Kesäsen Barakaldon 68-43 (36-21). Äijänen merkkautti viisi pistettä, viisi levypalloa ja syötön. Entistä seuraansa vastaan pelannut Kesänen kasasi neljä pistettä, levypallon, syötön ja kaksi riistoa. Ferrol on vahvasti A-lohkon kärkitaistelussa mukana kymmenellä voitolla ja neljällä tappiolla. Barakaldon saldo on päinvastainen neljä voittoa ja kymmenen tappiota.
Ottelutilastot

Elina Koskimiehen Ibaizabal kaatui Alcobendasin vieraana 64-76 (27-38). Koskimies nakutti kahdeksan pistettä, kahmi kolme levypalloa ja jakoi kaksi syöttöä. Tappiosta huolimatta Ibaizabal on A-lohkossa toisena 11 voitolla ja kolmella tappiolla.
Ottelutilastot

Helmi Tulosen Magec Tias hävisi B-lohkon ottelussa Gran Canarialle 76-86 (46-44). Tulonen heitti kuusi pistettä, otti viisi levypalloa ja riisti pallon kerran. Magec Tias on lohkossa viimeisenä voitettuaan vain yhden ottelun tällä kaudella.
Ottelutilastot

Portugalin liigassa Kaisa Kuisman Vitoria SC hävisi niukasti 61-67 (33-38) AD Vagosin vieraana. Kuismalle kertyi tilastoihin viisi pistettä, neljä levypalloa ja syöttö. Vitorialla on kuusi voittoa ja yhdeksän tappiota.
Ottelutilastot

Sofia Pelander urakoi kahdesti viikon aikana. A3 Basket Uumaja aloitti vuotensa kohtaamalla Luulajan. Luulaja oli kotonaan selkeästi vahvempi viemällä ottelun nimiinsä 92-62 (43-32). Pelander merkkautti kahdeksan pistettä, neljä levypalloa ja syötön.
Ottelutilastot

Viikonloppuna A3 koki viikon toisen tappionsa, kun Alvik kävi hakemassa Uumajasta pisteet 88-82 (52-36)-voitolla. Pelander kasasi neljä pistettä ja riiston. A3:lla seitsemän voittoa ja neljä tappiota.
Ottelutilastot

Isabella Kaukopaasi heitti kuusi pistettä, otti kaksi levypalloa, antoi kaksi syöttöä ja riisti kerran Visby hävittyä kotonaan Telgelle 55-82 (32-44). Visby on sarjassa viimeisenä voitettuaan yhden ottelun.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Heta Äijäsen Donau-Ries Angels pisti kärkijoukkue Kelternin tiukoille, mutta joutui lopulta taipumaan lukemin 62-69 (24-33). Äijänen jäi ottelussa ilman tilastomerkintöjä. Angels on sarjassa kolmantena voitettuaan yhdeksän peliä ja tappioita on viisi.
Ottelutilastot

Islannin liigassa Veera Pirttisen Snæfell koki selvän 54-93 (25-56)-tappion Valurille. Pirttinen ahkeroi kentällä lähes 36 minuuttia ja kasasi yhdeksän pistettä, kuusi levypalloa ja neljä syöttöä. Snæfell on voittanut neljä peliä ja hävinnyt 12.
Ottelutilastot

Roosa Lehtorannan Antwerpen Giants ei kyennyt katkaisemaan joukkueen tappioputkea Belgian liigassa, vaan hävisi Basket Lummenille 57-64 (28-31). Lehtorannan ainoiksi tehomerkinnöiksi tilastoitiin kolme levypalloa. Tappio oli Giantsille yhdeksäs peräkkäinen ja sen saldo on nyt kolme voittoa ja 12 tappiota.
Ottelutilastot