Ura nappasi tärkeän voiton Korisliigassa – ”Meillä oli todella hyvä ensimmäinen puoliaika”

Ura Basket eGame Stars taivutti Kobrat 84–75.

Kobrien pelinjohtaja Antto Nikkarisen ottelutilastoja johtaneet 18 pistettä eivät riittäneet Ura Basket eGame Starsia vastaan, kun joukkueet kohtasivat Kupittaalla. Visusti Uran hallussa pysynyt peli päättyi loppulukemiin 84–75.

– Meillä oli todella hyvä ensimmäinen puoliaika. Tulimme peliin niin kuin halusimme. Toisella puoliajalla sen sijaan meille tuli hyvän olon tunne, ja löysäsimme hieman. Silloin he melkein pääsivät peliin mukaan, kommentoi Uran sentteri Dustin Thomas.

Thomasille kertyi ottelussa 15 pistettä ja poikkeukselliset 16 levypalloa, joista kuusi hyökkäyspäässä.

– Heitimme umpisurkeasti ensimmäisellä puoliajalla. Meillä oli 21 ohiheittoa, ja saimme niistä yhden hyökkäyslevypallon. Se kertoo kaiken siitä, kuinka paljon niihin on haluttu mennä. Toisella puoliajalla muistimme hyvin, ketkä ovat heittäjiämme ja suunnitelma oli selkeämpi, totesi Kobrien päävalmentaja Ville Turja.

Ura on sarjataulukossa parhaillaan yhdeksännellä sijalla enää pykälän päässä playoff-viivasta. Kobrat puolestaan on sijalla 11 ja täten karsintavaarassa vaikkakin yhä turvallisen välimatkan päässä liigajumbo Korihaista.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.