Kouvot murskaava Kobria vastaan

Kouvot säilytti paikkansa playoff-viivan päällä voittamalla Korisliigan toiseksi viimeistä sijaa pitävän Kobrat 92–70.

Mansikka-aholla juhlittiin, kun Kouvot nappasi 92–70-kotivoiton Kobrista. Kouvot säilytti voiton avulla Korisliigan kahdeksannen sijansa, ja Kobrat pysyy niin ikään paikoillaan 11. sijalla.

Ottelun pistesankareiksi nousivat Kouvojen David Gonzalvez 21 pisteellä ja Kobrien Jordan Capps 20 pisteellä ja kymmenellä levypallolla. Cappsin kova korisaldo oli odotettavissa, sillä hän pitää Korisliigan pelaajien pistetilastossa ensimmäistä sijaa.

Sykähdyttävin yksittäinen tilastosuoritus pelissä nähtiin kuitenkin Kouvojen Kevin Johnson Jr:lta, joka tilastoi peräti 22 levypalloa. Saavutuksen oheen Johnson lisäsi 13 pistettä ja viisi koriin johtavaa syöttöä.

Kouvojen Vili Nyman laittoi joukkueensa voiton toimivan puolustuksen piikkiin.

– Puolustus on viime aikoina ollut heikkoutemme, mutta tänään saimme sen aika hyvään kuntoon. Levypallot ja yksi vastaan yksi -tilanteet olivat niitä asioita, joita valmentaja teroitti ennen ottelua, Nyman kertoi Koripalloliiton tiedotteessa.

Kouvojen päävalmentaja Tuomas Oja oli yhtenevillä linjoilla pelaajansa kanssa.

– Eniten tietenkin lämmittää tuo vastustajan 70 pistettä. Sieltä tuli sellaisia hyökkäyssuorituksia, jotka eivät ole kovin korkean prosentin suorituksia, ja niiden kanssa pystymme elämään. Otimme askeleita oikeaan suuntaan, mutta työtä on vielä paljon jäljellä, Oja totesi

Lähde: Koripalloliiton kotisivut