Susijengin takamies ilmiliekeissä Mestarien liigassa – ”Heitot upposivat”

Sasu Salin oli käsi kuumana Mestarien liigassa, kun hän upotti kovalla prosentilla 20 pistettä Alexander Madsenia ja VEF Riikaa vastaan.

Euroliigassa Petteri Koposen Bayern München näytti jo ottavan maukkaan voiton Milanosta, kun se johti kolmannella neljänneksellä peliä jo 20 pisteellä. Milano kiri kuitenkin päätösneljänneksen lopussa ohi ja otti 79-78 (38-45)-voiton. Koposen ainoiksi tehomerkinnöiksi viidessä minuutissa jäivät kaksi levypalloa. Bayern on Euroliigassa viimeisenä.
Ottelutilastot

Salin upotti kahdeksasta kolmen pisteen yrityksestään kuusi sisään ja keräsi yhteensä 20 pistettä vain 14 minuutissa. Lisäksi hän kirjautti neljä levypalloa, syötön ja riiston, kun Teneriffa kaatoi Riian 92-59 (44-27). Madsen sen sijaan nosteli neljä pistettä, otti yhden levypallon ja torjui kertaalleen. Teneriffa pitää lohkon kärkipaikkaa ja on jo varmistanut jatkopaikkansa. VEF Riika on lohkossa viimeisenä voitettuaan vain yhden pelin.

– Lähdimme ennakkosuosikkeina peliin ja mielestäni näytimme hyvin, että halusimme pelata heti alusta lähtien ja hoitaa ottelu. Kiva, että heitot upposivat ja saimme hoidettua hyvin suomalaiskamppailu kotiin, Salin iloitsi Koripalloliiton tiedotteen mukaan.
Ottelutilastot

Viikonloppuna SIG Strasbourgin päävalmentajaksi nostettu Lassi Tuovi johdatti joukkueensa Liettuaan Lietkabelisin vieraaksi. Kotijoukkue oli ottelussa vahvempi ja korjasi voiton nimiinsä 82-69 (33-40). Samalla valuivat Strasbourgin viimeisimmätkin mahdollisuudet jatkopaikasta.

– Onnittelut vastustajalle siitä miten he pelasivat. Saimme heidät vaikeuksiin toisella neljänneksellä ja teimme niitä asioita joita olimme harjoitelleen näinä muutamana päivänä. Vahva joukkue. Sen näkee, että he ovat ottaneet voittoja kotikentällä, kaataneet isoja joukkueita Liettuan liigassa ja menemässä jatkoon Mestarien liigassa. Kun he tulivat takaisin ja hyppäsivät seuraavalle tasolle, emme pystyneet vastaamaan siihen. Se on jotain mitä meidän on opittava.

– Pelaamme paljon pelejä ja matkustamme paljon, joten aikaa harjoittelulle ei ole paljoa, mutta oppimisprosessi tarkoittaa sitä, että sisäistämme ne asiat joita opimme nopeasti ja korjaamme ne asiat, jos ne tapahtuvat uudestaan seuraavassa pelissä, Tuovi mietiskeli ottelun lehdistötilaisuudessa.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Tuomas ja Joonas Iisalon valmentaman Crailsheim Merlinsin voittoputki katkesi, kun Merlins hävisi vieraskentällä Euroliiga-joukkue ALBA Berliinille 82-98 (40-52). Crailsheim on sarjassa viidentenä kymmenellä voitolla ja kuudella tappiolla.
Ottelutilastot

Puolan liigassa Carl Lindbomin Radom joutui tunnustamaan Ostrow Wielkopolskin paremmakseen 58-51 (34-21). Lindbom urakoi 36 minuuttia tilastoiden 11 pistettä, viisi levypalloa ja kaksi riistoa. Radomilla on kahdeksan voittoa ja kymmenen tappiota.
Ottelutilastot

Jamar Wilsonin JL Bourg Basket hävisi Ranskan cupin puolivälierässä Boulogne-Levalloisille jatkoajan jälkeen 102-96 (82-82. 39-40). Wilson ei pelannut ottelussa.
Ottelutilastot

Keskieurooppalaisessa Alpe Adria Cupissa Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen luotsaama Swans Gmunden hävisi ensimmäisessä puolivälieräottelussa kroatialaiselle Skrljevolle 76-90 (41-46). Ratkaiseva toinen osaottelu pelataan tiistaina 5.2. Swansin kotikentällä. Välieräpaikka ratkeaa paremmalla yhteistuloksella.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.