Naisten yliopistoparketeilla NCAA:ssa kovimpiin suomalaistehoihin ylsi Marika Korpinen, joka pussitti 16 pistettä ja repi seitsemän levypalloa siivittäen joukkueensa pitkän tauon jälkeen takaisin voittojen tielle.

Korpisen loistava pelivire auttoi George Masonia katkaisemaan pitkän tappioputkensa, kun Massachusetts jäi kotijoukkueen jalkoihin numeroin 56-73 (34-42). Korpinen pussitti 16 pistettä, joista yhdeksän syntyi jo avausneljänneksellä. Takamies uurasti kaikkiaan 37 minuuttia ja noukki pisteiden oheen komeat seitsemän levypalloa ja kaksi syöttöä.

ASUN-konferenssissa Nenna Lindström ja Liberty juhlivat kotivoittoa, kun Kennesaw State taipui Libertyn otteessa lukemin 66-76 (22-40). Lindström pelasi 15 minuuttia taituroiden viisi pistettä sekä yhden syötön.

MAC-konferenssissa Sara Rokkasen Toledo sai heittopelinsä kulkemaan ja heilutti sukkaa yli 80 pisteen edestä, mutta Miami (OH) pisti paremmaksi ja sinetöi voittolukemikseen 83-92 (29-45). Rokkanen väänsi kentällä 18 minuuttia keräten saaliikseen kaksi syöttöä, yhden levypallon sekä yhden heitontorjunnan.

Augustinin Robert Morrisille kymmenes peräkkäinen voitto

Nina Augustinin ja Robert Morrisin tilille napsahti NEC-konferenssissa voitto numero kymmenen, kun kotijoukkue murjoi Bryantin numeroin 39-69 (26-38). Augustin jäi 17 minuutissa pisteittä, mutta tarjoili joukkuetovereilleen kolme syöttöä sekä kauhoi kaksi levypalloa.

Anna Kahelinin Maine venyi toiseen peräkkäiseen voittoonsa selättäessään Vermontin kotonaan luvuin 59-70 (26-27). Kahelin ansaitsi 27 minuuttia parkettiaikaa, josta hän kiitti pussittamalla kuusi pistettä.

Ninni Salmen Northern Illinois tarjosi kovan vastuksen MAC-konferenssissa pelkkiä voittoja niittäneelle Central Michiganille, mutta joutui lopulta myöntymään vieraskentällä tappioon niukasti 60-66 (26-35). Salmi avasi pelin jälleen viisikossa ja urakoi 24 minuuttia tilastoiden kaksi pistettä, kolme levypalloa, yhden syötön sekä yhden torjunnan.

Lahtisen joukkue murskavoittoon ACC-ottelussa

Lotta-Maj Lahtisen Georgia Tech sai hitaan alun jälkeen koneensa käyntiin ja päihitti Pittsburghin toisen puoliskon dominoinnilla lukemin 77-48 (31-23). Lahtinen pelasi avauksessa 14 minuuttia kerryttäen tilastoihinsa kuusi pistettä, kaksi riistoa sekä yhden syötön.

Kia Vaalavirran San Francisco taipui WCC-konferenssissa toistamiseen Pepperdinelle, kun tämä haki vieraskentältä pisteet kotiin lukemin 70-64 (27-27). Vaalavirta oli joukkueensa ahkerin riistäjä ja syöttäjä kirjatessaan molempiin sarakkeisiin kolme suoritusta ja upotti 31 minuutissa lisäksi viisi pistettä.

MAAC-konferenssissa Siena haki revanssivoiton Manhattanista nujertaessaan tämän kotonaan lukemin 59-49 (26-18). Manhattanin Sini Mäkelä pelasi kamppailussa seitsemän minuuttia kahmien kaksi levypalloa, jakaen yhden syötön sekä riistäen kertaalleen. Tuuli Menna käväisi kentällä jääden ilman tilastomerkintöjä.