USA julkisti peräti 44 pelaajan ehdokasjoukon olympiajoukkueeseen – kaikki tähdet mukana

© Kuva: Getty Images

USA:n koripallomaajoukkue on nimennyt 44 olympiaehdokasta.

Ehdokaslista typistetään lopulta 12 pelaajaan, jotka julkistetaan kesäkuun alussa. Pelaajavalinnat tekee erityinen komitea, joka valitsee pelaajat riippuen heidän saatavuudesta ja terveydestä.

Mukana on 15 pelaajaa, jotka pelaavat tulevana viikonloppuna NBA:n tähdistöottelussa. Myös kaikki viime vuonna MM-kisoissa pelanneet pelaajat ovat mukana. Lisäksi vuoden 2016 olympiajoukkueesta mukaan on nimetty yhdeksän pelaajaa.

Mukana listalla on myös LeBron James, joka osallistuessaan olisi mukana jo neljänsissä olympialaisissaan. Samaan on yltänyt USA:n pelaajista vain Carmelo Anthony.

USA:n ehdokaslista:
Bam Adebayo
(Heat), LaMarcus Aldridge (Spurs), Harrison Barnes (Kings), Bradley Beal (Wizards), Devin Booker (Suns), Malcolm Brogdon (Pacers), Jaylen Brown (Celtics), Jimmy Butler (Heat), Mike Conley (Jazz), Stephen Curry (Warriors), Anthony Davis (Lakers), DeMar DeRozan (Spurs), Andre Drummond (Cavaliers), Kevin Durant (Nets), Paul George (Clippers), Draymond Green (Warriors), James Harden (Rockets), Montrezl Harrell (Clippers), Joe Harris (Nets), Tobias Harris (76ers), Gordon Hayward (Celtics), Dwight Howard (Lakers), Brandon Ingram (Pelicans), Kyrie Irving (Nets), LeBron James (Lakers), Kyle Kuzma (Lakers), Kawhi Leonard (Clippers), Damian Lillard (Blazers), Brook Lopez (Bucks), Kevin Love (Cavaliers), Kyle Lowry (Raptors), JaVale McGee (Lakers), Khris Middleton (Bucks), Donovan Mitchell (Jazz), Victor Oladipo (Pacers), Chris Paul (Thunder), Mason Plumlee (Nuggets), Marcus Smart (Celtics), Jayson Tatum (Celtics), Klay Thompson (Warriors), Myles Turner (Pacers), Kemba Walker (Celtics), Russell Westbrook (Rockets), Derrick White (Spurs).