Bullsin tappioputki syvenee – New Orleansin tulokastähti harvinaiseen joukkoon

© Kuva: Getty Images

Chicago Bulls koki kuudennen peräkkäisen tappionsa viime yönä.

Bulls hävisi vieraskentällä sen kanssa pudotuspelipaikasta taistelevalle Washingtonille. Zach LaVine heitti ottelussa 41 pistettä, mutta se oli lopulta laiha lohtu. Bradley Beal (30) oli totuttuun tapaan Washingtonin ykkösnimi. Houstonin tähtikaksikko James Harden (42/8/7) ja Russell Westbrook (36/10) olivat vauhdissa, kun Rockets katkaisi Bostonin kuuden ottelun voittoputken.

Viime kesän ykkösvaraus Zion Williamson teki viime yönä piste-ennätyksensä heittämällä 31 pistettä. Hän kasasi myös yhdeksän levypalloa ja viisi syöttöä. Samalla hänestä tuli vasta neljäs 19-vuotias, joka on tilastoinut vähintään 31 pistettä, yhdeksän levypalloa ja viisi syöttöä. Muut olivat LeBron James, Kevin Durant ja Luka Doncic. Lisäksi hänestä tuli ensimmäinen tulokaspelaaja sitten Dikembe Mutombon (1991-92), joka on ensimmäisessä yhdeksässä ottelussaan tehnyt vähintään 14 pistettä. Ja hän on myös kolmas tulokas, jolla on seitsemän vähintään 20 pisteen peliä 10 ensimmäisessä pelissään viimeisen 30 vuoden aikana. Kaksi muuta ovat Grant Hill ja Shaquille O’Neal. Williamson johdatti New Orleansin voittoon Portlandista.

Chris Paulin (31) vahva peli ei riittänyt Oklahoma Citylle, kun San Antonio katkaisi tappioputkensa. Philadelphia otti makean voiton Clippersistä.

NBA:n viime yön tulokset:
Philadelphia-Clippers 110-103
Washington-Chicago 126-114
New Orleans-Portland 138-117
Oklahoma City-San Antonio 106-114
Houston-Boston 116-105