NBA:n arvokkaimmat seurat listattu – häntäpään joukkue ykkösenä

© Kuva: Getty Images

Forbes-lehti on listannut NBA:n arvokkaimmat seurat. Arvokkaimmaksi on arvioitu New York Knicks.

Forbesin mukaan Knicksin arvo on 4,6 miljardia dollaria. Tiukasti perässä tulevat Los Angeles Lakers (4,4) ja Golden State Warriors (4,3). Kymmennen parhaan joukkoon mahtuivat myös Chicago Bulls (3,2), Boston Celtics (3,1), Los Angeles Clippers (2,6), Brooklyn Nets (2,5), Houston Rockets (2,475), Dallas Mavericks (2,4) ja Toronto Raptors (2,1).

Häntäpäästä löytyivät Detroit Pistons (1,45), Orlando Magic (1,43), Minnesota Timberwolves (1,375), New Orleans Pelicans (1,35) ja Memphis Grizzlies (1,3).

NBA-seurojen arvo oli ensimmäistä kertaa yli 2 miljardia dollaria. Arvo on noussut peräti 600% viimeisen vuosikymmenen aikana. NBA seurat tekivät viime kaudella voittoa yhteensä 8,8 miljardia dollaria.