Chicago Bullsin tähtipelaaja turhautui jälleen päävalmentajan ratkaisuun – ”Se on mitä hän tekee”

© Kuva: Getty Images

Chicago Bullsin tappioputki venyi viime yönä jo kahdeksan ottelun mittaiseksi. Suurimmaksi puheenaiheeksi nousi kuitenkin päävalmentaja Jim Boylenin ottama aikalisä ottelun lopussa, kun peli oli jo karannut Bullsin käsistä.

Boylen on tällä kaudella herättänyt huomiota aikalisillään, joita hän on ottanut pelin ollessa jo ratkennut. Erityisesti hiljattain pelatussa Toronto-ottelussa Boylenin ottama aikalisä aiheutti tuskastumista myös tähtipelaaja Zach LaVinessa.

Jos et näe videota, voit katsoa sen täältä.

Boylen toisti tempun viime yönä Phoenixia vastaan, kun peliä oli jäljellä 30 sekuntia ja ero oli jo 10 pistettä. LaVine ei selvästikään ollut mielissään päävalmentajansa päätöksestä.

Jos et näe videota, voit katsoa sen täältä.

LaVine ei lähtenyt avaamaan tuntojaan liiemmin ottelun jälkeen, mutta aikalisän tultua hänestä oli selvästi havaittavissa tuskastumista.

– Se on mitä hän tekee. En tiedä mitä sanoisin. En ole valmentaja. Hän sanoi, että hän haluaa kehittää asioita joita teemme harjoituksissa ja sitä rataa. Hän on valmentaja. Hän voi ottaa aikalisän, jos hän haluaa, LaVine tokaisi NBC:n mukaan.

Boylen otti LaVinen kahdenkeskiseen puhutteluun ottelun jälkeen, mutta kumpikaan osapuoli ei lähtenyt avaamaan keskustelun sisältöä. Boylen ei ottelun jälkeen pyydellyt anteeksi epätyypillistä aikalisäänsä.

– Yritimme saada kolmen pisteen heiton ja hioa kuviota, jota olemme harjoitelleet, Boylen perusteli.

Boylenin mukaan hän ei ole noteerannut LaVinen turhautumista.

– Hän ei ole maininnut sanallakaan minulle ärsytyksestään. En tiedä luetteko te hänen ajatuksiaan vai teette vain päätelmiä, että se on asia, joka häntä ärsyttää. Minulle hänen ei ole maininnut asiasta. Hän on ollut erittäin kunnioittava minun valmentamisesta ja yrittäessäni auttaa joukkuetta, Boylen kertoi.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.