KTP hankki järkälemäisen sentterin

© Kuva: Getty Images

Järkälemäinen sentteri Tommy Hamilton edustaa KTP-Basketia ”kaiken varalta” loppukauden, jos paperiasiat saadaan viikolla kuntoon.

25-vuotiasta, 210-senttistä ja 129-kiloista Hamiltonia saatetaan tarvita, sillä JayVaughn Pinkston puuttui Kauhajoen reissulta.

Hamilton löytyi pelaaja-agentin välityksellä viime hetkillä, ja miehen seurasiirto KTP:hen kirjattiin vain varttitunti (lauantai-iltana kello 23.44) ennen määräajan umpeutumista.

Hamilton pelasi alkukauden Viron-Latvian liigaa Rakveren joukkueessa. Hänen keskiarvotehonsa 15 ottelussa olivat 15,0 pistettä 6,3 levypalloa. KTP:n valmennusjohto näki miehen ja muistaa hänet keskinäisestä harjoitusottelusta viime syyskuulta. Sen pelin Rakvere voitti kotonaan 102–78, ja Hamiltonin saalis oli 8/2.

Amerikkalaisen Viron pesti päättyi muun muassa loukkaantumiseen ja työlupaongelmien takia, mutta ennen kotimaahan paluutaan hänet kirjattiin Suomen divisioona 1B:ssä pelaavan espoolaisen Westsiden rosteriin. Tämä toimenpide mahdollistaa nyt Hamiltonin siirron Espoosta Kotkaan.

Ennen ensimmäistäkään peliä KTP:ssa Hamiltonin työlupa- ja sopimusasiat on saatettava vielä kuntoon. Ne pitää olla hoidettuna maaliskuun 8. päivään mennessä, jolloin kaikkien KTP-Basketia loppukaudella edustavien pelaajien nimet on oltava Suomen Koripalloliiton virallisella listalla.

KTP-Basketin puheenjohtaja Jyrki Lindström korostaa, että Hamiltonin pestaaminen oli eräänlainen hätävarasiirto viime tingassa. Hänen palveluksilleen saattaa olla hyvinkin käyttöä nyt, kun JayVaughn Pinkston on jalkavamman takia poissa pelistä.

KTP uutisoi siirrosta kotisivuillaan.

Lähde: KTP:n kotisivut


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.