Susijengin takamies aloitti Mestarien liigan pudotuspelit vahvasti – ”Peli kulki ihan kivasti”

© Kuva: fiba.com

Mestarien liigan pudotuspelit alkoivat viikolla ja Sasu Salin oli auttamassa Teneriffaa neljännesvälierän avausvoittoon. Alexander Madsen pääsi juhlimaan kärkiottelun voittoa Viron ja Latvian yhteisliigassa.

Salin oli etenkin ensimmäisellä puoliajalla liekeissä upottaessaan neljä kolmen pisteen heittoa sisään. Yhteensä Salin kasasi 16 pistettä Teneriffan voittaessa belgialaisen Oostenden 85-75 (48-37). Salin kaunisteli tilastojaan myös kahdella levypallolla.

– Hyvä aloittaa Mestarien liigan pudotuspelit voitolla, mutta kyllä pitää pelata paremmin tulevissa peleissä, että pääsisimme pitkälle. Vähän ehkä toisella puoliskolla näkyi väsymys, mutta onneksi saimme hoidettua homman. Oma peli kulki ihan kivasti, mutta toisella puoliajalla itselläni myös alkoi jalka jostain syystä painaa. Eteenpäin, Salin mietiskeli Koripalloliiton tiedotteessa.

Mestarien liigan puolivälieriin pääsee kahdella voitolla. Toinen ottelu pelataan ensi viikolla Oostenden kotikentällä.
Ottelutilastot

Viron ja Latvian yhteisliigassa Madsenin VEF Riika otti tärkeän 82-71 (36-36)-voiton kärkijoukkue BK Ogresta. Madsen oli taas hyvässä tikissä 13 pisteen, seitsemän levypallon, kahden syötön ja kolmen torjunnan tilastoilla. Voitolla Riika nousi Ogren ohi sarjakärkeen.
Ottelutilastot

Puolan liigassa Carl Lindbomin Radom taipui Zielona Goralle 74-86 (35-40). Lindbomin tilastoihin kirjattiin seitsemän pistettä, neljä levypalloa, syöttö, riisto ja torjunta. Radom on sarjassa kymmenentenä.
Ottelutilastot

Espanjan LEB Platassa Edon Maxhunin Gran Canaria hävisi kotonaan Zamoralle 60-77 (17-39). Gran Canaria on lohkossaan seitsemäntenä. Ottelusta ei ole saatavilla tarkempia tilastotietoja.

Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentaman Swans Gmundenin taival Alpe Adria Cupissa päättyi välierävaiheeseen. Avausottelun tshekkiläiselle Decinille hävinnyt Swans taipui myös toisessa pelissä kotikentällään 101-110 (54-54). Näin Decin eteni finaaliin yhteispistein 206-172.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.