Los Angeles Lakers on vahvistanut joukkuettaan kokeneella Dion Waitersilla.

Aiemmin urallaan myös Clevelandissa ja Oklahoma Cityssä pelannut Waiters edusti 3,5 edelliskautta Miamia. Helmikuussa hänet kaupattiin Memphisiin, josta hänet siirrettiin waiver-listalle.

Waiters on tällä kaudella ollut otsikoista lähinnä ongelmien vuoksi, sillä hänet passitettiin kotiin kesken harjoitusleirin, sillä hän ei ollut pelikunnossa. Joukkue asetti hänet myös pelikieltoon avausottelusta joukkueelle haitallisen toiminnan takia. Lisäksi hän missasi ottelun saatuaan kesken lennon paniikkikohtauksen nautittuaan liigaa THC:llä uutettuja karkkeja. Pari päivää myöhemmin seura asetti hänet kymmenen ottelun pelikieltoon tapauksen takia ja joulukuussa hän sai seuralta kuuden ottelun pannan väitettyään olevansa sairas, mutta samalla laittamalla kuvan Instagramiin, jossa hän juhli jahdilla syntymäpäiviään.

Waiters on uransa aikana tilastoinut keskimäärin 13,2 pistettä, 2,7 levypalloa ja 2,8 syöttöä.