Keskiviikkona Seagulls voitti Lahti Basketballin. Ottelun yllättävänä tähtenä hääri veteraanisentteri Timo Heinonen, kun Seagulls voitti Lahden. Illan toisessa ottelussa Kobrat kaatoi kotonaan Uran Antto Nikkarisen johdolla.

Helsinki Seagulls kiipesi takaisin Korisliigan paalupaikalle kaadettuaan Lahti Basketballin 91–72. Seagulls on nyt pelannut yhden ottelun enemmän kuin pahin kilpailijansa Salon Vilpas, joten asemat voivat hyvin vielä vaihtua.

Lahtea vastaan ottelun yllättäväksi tähdeksi nousi 38-vuotias sentteri Timo Heinonen, joka pussitti avausviisikossa 22 pistettä. Muita huomion herättäjiä kotijoukkueessa olivat Richard Williams, jolle kertyi 13 pistettä, kymmenen levypalloa ja viisi koriin johtavaa syöttöä, sekä 19 pistettä tehnyt Shawn Huff.

– Lahti on ollut meille ikävä vastustaja koko kauden. Ensimmäisellä puoliajalla olimme vaikeuksissa. Pystyimme silti keskittymään omaan tekemiseemme ja saimme karsittua menetyksiä toisella jaksolla, kommentoi Huff Koripalloliiton tiedotteessa.

Tappion kärsineen vierasjoukkueen puolella parhaat pistesaldot kertyivät Courtney Stockardille ja Devonte Wallacelle, joille molemmille merkittiin 18. Yhdeksän pistettä tehnyt Vesa Mäkäläinen kuvaili ottelun kulkua.

– Pelasimme 25 minuuttia hyvin, mutta se ei tällä tasolla riitä. Pelasimme myös ehjää hyökkäyspeliä tänään. Seagulls sai hengen päälle toisella jaksolla ja meni sillä voittoon.

Antto Nikkariselle villit 14 syöttöä voitossa Uraa vastaan

Kotijoukkue Kobrat veti pidemmän korren luvuin 82–68, kun Ura Basket eGame Stars saapui vierailulle. Voittajien puolella erinomaista työtä teki Jordan Capps 24 pisteellä ja 13 levypallolla, mutta erityisesti joukosta erottui pelinjohtaja Antto Nikkarinen, joka jäi pisteissä yhdeksään mutta toimitti perille peräti 14 koriin johtavaa syöttöä.

– Aluksi emme saaneet edes helppoja heittoja sisään. Toisella puoliajalla puolustimme hyvin, ja sillä saimme ratkaistua tänään pelin, totesi Nikkarinen.

Uran puolella vahvaa peliä pelasi Dustin Thomas, joka sai aikaan 20 pistettä ja keräsi kahdeksan levypalloa.