Lauri Markkasen uusi pomo haluaa kehittää nuoria pelaajia – ”Kaiken perustana on pelaajakehitys”

© Kuva: Getty Images

Lauri Markkasen seura Chicago Bulls julkisti virallisesti Marc Eversleyn uudeksi GM:ksi perjantaina.

Viimeiset neljä kautta Philadelphia 76ersissa työskennellyt Eversley korvaa pitkäaikaisen GM:n Gar Formanin ja toimii uuden koripalloasioiden päällikön Arturas Karnisovasin alaisuudessa. Kaksikko päättää jatkossa kaikista joukkueen sisäisistä asioista mukaan lukien pelaaja- ja valmentaja-asiat.

Eversley haluaa erityisesti keskittyä nuorten pelaajien kehitykseen ja sen panostamiseen.

– Yksi motoistani on “pelaajat ensin”. Meidän täytyy kehittää sellainen mentaliteetti. Meillä oli viime vuonna NBA:n toiseksi nuorin joukkue ja uskon todella, että kaiken perustana on pelaajakehitys. Silloin todella näemme millaisia pelaajia meillä on joukkueessamme, Eversley totesi Chicago Sun-Timesin mukaan.

Bullsin organisaatio oli ennen Karnisovasin tuloa yksi NBA:n kapeimmista ja Karnisovas onkin ehtinyt jo palkata Eversleylle kaksi apulais-GM:ää. Seuraavaksi Eversley siirtää katseensa nimenomaan pelaajakehitykseen.

– Olin yllättynyt, että täällä oli vain yksi pelaajakehitysvalmentaja. Se on aikamoinen homma yhdelle tehtäväksi. Yksi pääasioista on selvittää pelaajakehitysjärjestelmämme.

– Siinä on monta avainaluetta: taitokehitys, fyysinen kehitys, henkinen kehitys. Mutta niihin tarvitsee palkata ihmisiä tukemaan sitä. Aiomme huolellisesti etsiä henkilöstöä tänne auttamaan nuoria jätkiämme. Jatkossa tämän organisaation iso fokus tulee olemaan pelaajakehityksessä, Eversley totesi.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.