Loukkaantunut Kevin Durant saattaa palata kentille jos kausi jatkuu

© Kuva: Getty Images

Viime kevään NBA-finaaleista lähtien sivussa ollut Kevin Durant saattaa palata vielä tämän kauden aikana tositoimiin, mikäli NBA-kautta vielä jatketaan.

Durant on lähes vuoden verran kuntouttanut revennyttä akillesjännettään. Brooklyn Netsin GM:n Sean Marksin mukaan on mahdollista, että Durant nähtäisiin pelikentillä vielä tämän kauden aikana.

– Olemme puhuneet hänen aikataulustaan paljon. Hän tuntee kroppansa paremmin kuin kukaan. Meidän valmennushenkilöstö on tehnyt upeaa työtä saadessaan hänet tähän vaiheeseen, mutten tiedä miten tästä pandemiasta selviäminen vaikuttaa kaikkiin, etenkään Keviniin, Marks kertoi uusiseelantilaisen Newshubin mukaan.

Durant teki viime kesänä Brooklynin kanssa neljän vuoden ja peräti 164 miljoonan dollarin sopimuksen eikä hänen kuntoaan aiota riskeerata.

– Kun olet sijoittanut riittävästi pelaajaan kuten Keviniin, emme aio puskea häntä takaisin kentälle. Kun aika on oikea, hänen tulee olla 100 prosenttisessa kunnossa, kun hän palaa. Sen voi kertoa, että ennen pandemiaa, hän näytti Kevin Durantilta ja se on hyvä asia, Marks totesi.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.