Lahti Basketball on tehnyt kahden vuoden sopimuksen Ville Karvosen, 23, kanssa. Karvonen palaa Lahteen kahden Loimaan Biisoneissa vietetyn vuoden jälkeen.

Karvonen edusti Lahti Basketballia sen historian ensimmäiset kolme vuotta ennen siirtymistä Loimaalle. Viime kaudella Biisoneiden riveissä Karvonen oli erittäin tehokas ja upotti keskimäärin 14.3 pistettä, otti 5.7 levypalloa ja antoi 2.9 syöttöä.

– On hienoa saada Ville takaisin kotiin. Hän sopii loistavasti konseptiimme erinomaisena avoimen kentän pelaajana ja hyvänä puolustajana. Hän tuo myös kivasti kokoa takakentällemme. Ville tulee pelaamaan kaikkia takakentän pelipaikkoja. Meille on tärkeää, että ei puhuta vain yhden kauden projektista. Odotan innolla, kuinka korkealle tasolle määrätietoinen ja kova työ Villen vie, kommentoi päävalmentaja Pieti Poikola Karvosen paluuta Lahteen seuran sivuilla.

– Todella hyvät fiilikset sopparista ja mahtava palata Lahteen muutaman vuoden tauon jälkeen. Tarkoitus oli päästä kovaan ja ammattimaiseen ympäristöön missä tehdään asioita oikein ja sen Lahti varmasti pystyy tarjoamaan. Juteltuani seuran ja valmentajan kanssa valinta ei tuottanut vaikeuksia, kommentoi Karvonen.

Lahti Basketballilla on sopimukset Ville Karvosen, Vesa Mäkäläisen, Henri Ventoniemen, Arttu Saarijärven, Alex Campbellin ja Ali Aholan kanssa.