Saksan Bundesliiga on jakanut kauden lopputurnauksen lohkot ja suomalaisittain mielenkiintoa riittää yllin kyllin.

Bundesliiga pyritään pelaamaan loppuun lopputurnausmuotoisesti, jossa mukana on kymmenen joukkuetta, jotka jaetaan kahteen viiden joukkueen lohkoon. Lohkovaiheet pelataan yksinkertaisena, jonka jälkeen lohkojen neljä parasta joukkuetta jatkaa pudotuspeleihin.

A-lohko on suomalaisittain mielenkiintoinen, sillä siinä pelaavat Petteri Koposen Bayern München, Tuomas ja Joonas Iisalon valmentama Crailsheim Merlins sekä Daniel Janssonin apuvalmentama Ulm. B-lohkossa pelaavat Ludwigsburg, Alba Berliini, Vechta, Bamberg sekä Daniel Herbertin apuvalmentama Frankfurt Skyliners.

Lopputurnaus pelataan Münchenissä ja kausi on tarkoitus saada pelattua kesäkuun loppuun mennessä. Lopputurnauksen pelaaminen vaatii kuitenkin terveysviranomaisten hyväksynnän.