Voitonhalu teki Michael Jordanista kiusaajan – ”Hän oli kusipää”

© Kuva: Getty Images

Michael Jordanin voittamisen halu oli niin kova, että hän ajoi myös joukkuekaverinsa hulluuden partaalle. Tappeluiltakaan ei vältytty, kun Jordan yritti puskea joukkuekavereitaan eteenpäin.

Jordan oli omana aikakautenaan ylivoimainen ja useimmat pitävät häntä myös kautta aikain parhaana pelaajana. Jordanilla oli niin kova voittamisen halu, että puski joukkuekavereitaan jatkuvasti, mikäli he eivät olleet parhaillaan.

– Mentaliteettini oli mennä ja voittaa, hinnalla millä hyvänsä, Jordan kertoi ”The Last Dance” -dokumentissa.

– Jos et halua olla kanssa siinä mentaliteetissa, sinun ei tarvitse olla vierelläni, sillä aion tehdä sinusta pilaa niin kauan kunnes olet kanssani samalla tasolla. Ja jos et pääse samalle tasolle, niin sitten siitä tulee sinulle helvettiä, Jordan totesi.

Tappeluiltakaan ei vältytty. Yksi kuuluisimmista kahnauksista oli Jordanin ja Steve Kerrin välinen tappelu, jossa Kerr löi Jordania rintaan ja Jordan vastasi nyrkiniskulla kasvoihin.

– Olimme hänen joukkuekavereitaan ja pelkäsimme häntä. Pelkkää peloa, entinen joukkuekaveri Jud Buechler valotti.

Samoilla linjoilla oli myös Will Perdue.

– Älkää ymmärtäkö väärin, hän oli kusipää. Hän oli ääliö. Hän ylitti rajan useaan otteeseen. Mutta ajan kuluessa ja katsottuasi sitä mitä hän yritti saavuttaa, hän oli hemmetinmoinen joukkuekaveri, Perdue pohti.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.