Useat NBA-seurat ovat avanneet harjoituskeskustensa ovet, mutta joukkueharjoituksiin ei ole vielä ollut paluuta. LeBron James on kuitenkin The Athleticin tietojen mukaan kiertänyt sääntöjä.

Kun NBA meni tauolle koronapandemian takia, asetti se säännöksiä pelaajille harjoittelun suhteen. Pelaajat eivät saaneet harjoitella yli neljän pelaajan ryhmissä eikä paikalla saa olla valmentajia. Myöskin pienpelaamiset ja -harjoitukset ovat kiellettyjä. Pelaajilla ei ollut myöskään oikeutta käyttää yleisiä harjoitushalleja tai punttisaleja. Osavaltiot ovat kuitenkin höllentäneet rajoituksia ja se on mahdollistanut harjoitushallien käytön tietyissä rajoissa. Silti joukkueharjoitukset ovat edelleen pannassa.

James on ratkaissut harjoitusongelman hankkimalla käyttöönsä yksityisen kentän, jolla on harjoitellut 1-2 joukkuekaverin kanssa.

– Kaikki turvatoimet on otettu huomioon. Näissä yksityisissä harjoituksissa kaikki on testattu ja kaikki harjoituksissa olleet ovat pitäneet huolta turvaetäisyyksistä, The Athleticin Shams Charania valottaa.

Kalifornian osavaltio avaa ammattilaisurheilun rajoitukset näillä näkymin kesäkuun ensimmäisellä viikolla, jolloin James ja kumppanit todennäköisesti pääsevät harjoittelemaan taas joukkueena.