BC Nokia kiinnitti lyhyessä ajassa vaikutuksen tehneen pelurin – ”Ensimmäisestä viikosta lähtien hän näytti tasonsa”

Viime kaudella ensiesiintymisensä BC Nokiassa tehnyt Michael Besselink, 21, on tehnyt jatkosopimuksen Näätien kanssa.

Wartti Basketin kasvatti liittyi Näätien vahvuuteen viime marraskuussa, mutta kausi päättyi kahdeksan ottelun jälkeen loukkaantumiseen. Kahdeksassa ottelussaan Besselink väänsi parketilla keskimäärin 3,3 pistettä ja 2,5 levypalloa ottelua kohden vajaassa 12 minuutissa.

– Olen todella innoissani, että saimme Miken takaisin. Kun hän liittyi joukkueeseen viime vuonna, niin ensimmäisestä viikosta lähtien hän näytti tasonsa. Hänen harjoitteluintensiteettinsä on valtava ja hän tekee kaiken maksimaalisella tempolla, Näätien päävalmentaja Greg Gibson aloittaa nokialaisten tiedotteessa.

Besselink kuntoutuu vielä loukkaantumisestaan. Pelikunnossa hän on arvioiden mukaan joulun tienoilla.

– Me ehdimme jo nähdä väläyksiä minkälaisesta pelaajasta on kyse, kun hän on terveenä. Haluamme koota joukkueen, joka ei pelkää tehdä töitä ja laittaa kätensä mutaan. Sellaisia pelaajia meillä on myös kasassa.

Besselink on jo pitkään kuulunut ’99-ikäluokkansa kirkkaimpiin suomalaislupauksiin, josta osviittaa antoi hänen 18-vuotiaana pelaamansa mieletön 16,3 pisteen, 5,2 levypallon ja 2,7 syötön kausi Porvoon Tarmon Divari A -joukkueessa..

Besselink lähti lukiovuosien jälkeen Atlantin taakse yliopistoon. Hän vaihtoi yliopistonsa Maristista Binghamptoniin, mutta vietti redshirt-vuoden loukkaantumisen vuoksi. Vuosi sitten, juuri alkavan NCAA-kauden kynnyksellä, hän päätti keskittyä kokonaan koripalloon, palasi Suomeen ja teki sopimuksen BC Nokian kanssa.

Besselinkin ja BC Nokian välinen sopimus on mallia 1+1, jossa toinen vuosi on molempien osapuolien välinen optiovuosi.

Besselinkin lisäksi Näädillä on pelaajasopimuksen Antero Lehdon, Lassi Nikkarisen ja Antti Ahosen kanssa. Päävalmentajana jatkaa Greg Gibson, jonka apuna ovat valmentaja Tero Vasell ja fysioterapeutti Tommi Tatti.

Lähde: BC Nokian tiedote


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004