Susiladies aloitti Pasilan urheilutalolla Open Gym -harjoittelunsa. Pasilassa Susiladies-pelaajat pääsivät pitkästä aikaa treenaamaan ryhmässä viranomaisten viidenkymmenen hengen kokoontumisrajoitusten puitteissa.

Lotta-Maj Lahtinen on treenannut itsenäisesti taitoa ulkokentillä ja vetänyt fysiikkaohjelmaa. Vaikka treenaamisen soveltaminen korona-aikaan on onnistunut, niin parketeille palaaminen joukkuetovereiden keskelle pisti hymyn suulle.

Pelinomaiset kontaktitilanteet olivat vielä pienessä roolissa ja Susiladies kehittyi lähinnä yksilötaitoihin ja heittämiseen pelitempolla. Sekaan oli pistetty myös vähän 1-1-pelaamista koko kentällä.

– Ihan mahtavaa päästä taas treenaamaan tutun porukan kanssa. Hyvää kilpailua, hyvää treeniä ja sikakivaa treenata koripalloa ryhmässä, Lahtinen kertoo Koripalloliiton kotisivuilla

Susiladies on kerännyt kesäksi naisten maajoukkuepelaajat, NCAA:ssa korkoa kasvavat urheilijaopiskelijat sekä parhaat nuorten maajoukkuepelaajat treenaamaan kahdessa osassa, joista toinen harjoittelee aamuisin ja toinen aamupäivisin.

– Vaikka on uusia pelaajia, niin kaikki otetaan mukaan avoimesti ja tutustutaan toisiimme. Ihan kuin ei olisi kautta ollut edes välissä, kun tulee Open Gymiin. Hyvä Susiladies-porukka kasassa.

Kesä on perinteisesti koripalloilijalle sitä aikaa, kun on aika ottaa harppauksia henkilökohtaisella tasolla.

– On tärkeää, että kehitytään pelaajina ja ryhmänä. Kantaa kauas, koska olemme vielä nuoria. Kesän tärkein juttu on, että kehittyy kokonaisvaltaisesti pelaajana.