Daniel Janssonin apuvalmentama Ulm varmisti paikkansa Saksan lopputurnauksen pudotuspeleissä kaatamalla Tuomas ja Joonas Iisalon valmentaman Merlins Crailsheimin.

Ulm on ainoana puhtaan pelin joukkueena A-lohkossa napatessaan kolmannen voittonsa, kun se kukisti Merlinsin 92-80 (52-52). Ulm repäisi kolmannella neljänneksellä viemällä sen nimiinsä 24-13 eikä Merlins pystynyt enää kuromaan eroa kiinni. Voitto tarkoitti sitä, että Ulm varmisti paikkansa lohkon neljän parhaan joukossa ja taistelee tiukasti lohkovoitosta. Merlinsille tappio tiesi jatkohaaveiden kariutumista ja sen kausi päättyy perjantaina Oldenburg-peliin. Ulmin viimeinen lohkovaiheen peli on sunnuntaina Göttingeniä vastaan.
Ottelutilastot

B-lohkossa Daniel Herbertin apuvalmentama Frankfurt Skyliners koki toisen kirvelevän tappionsa hävitessään Ludwigsburgille 77-80 (35-37). Frankfurt on hävinnyt molemmat ottelunsa. Se kohtaa kolmannessa ottelussaan lauantaina Bambergin.
Ottelutilastot