Daniel Janssonin apuvalmentama Ulm taistelee tiukasti Saksan Bundesliigan lopputurnauksen finaalipaikasta. Espanjassa Sasu Salinin Teneriffan jatkohaaveet sen sijaan kariutuivat.

Ulm pelasi ensimmäisessä välierässä 71-71 (34-36)-tasapelin Ludwigsburgia vastaan. Joukkueiden toinen välieräottelu pelataan tiistaina ja ottelun voittaja etenee finaaliin.
Ottelutilastot

Salinin 10 pistettä, yksi levypallo ja kolme syöttöä eivät riittäneet tuomaan Teneriffalle avausvoittoa Espanjan liigan lopputurnauksen lohkovaiheen ottelussa. Teneriffa hävisi Bilbaolle 70-78 (32-33). Bilbaon paidassa Emir Sulejmanovic kirjautti komean 10 pisteen ja 10 levypallon tupla-tuplan ja hänelle kertyi myös kaksi syöttöä ja kaksi riistoa. Teneriffa on hävinnyt kaikki kolme alkulohkon otteluaan eikä sillä ole enää mahdollisuuksia edetä lohkosta jatkoon. Bilbaolle voitto oli ensimmäinen.
Ottelutilastot