Portland Trail Blazersin Trevor Ariza sekä Washington Wizardsin Davis Bertans ovat ilmoittaneet, etteivät aio osallistua NBA-kauden päättävään Orlandon turnaukseen.

ESPN:n lähteiden mukaan Ariza aikoo käyttää ajan tavatakseen poikaansa. Arizalla on mennossa huoltajuuskiista 12-vuotiaasta pojastaan ja oikeuden päätöksen mukaan Arizalla on kuukauden ajanjakso jonka aikana hän saa tavata poikaansa. Ajanjakso osuu juuri NBA:n kauden päätöksen päälle ja Ariza on päättänyt viettää mieluummin aikaa poikansa kanssa. Päätös jättää loppukausi väliin tulee maksamaan Arizalle palkkatuloina vähintään miljoona dollaria.

Bertans sen sijaan jättää loppukauden väliin varotoimenpiteenä. Kahdesti polven eturistisidevammasta urallaan kärsineellä Bertansilla on mahdollisuus tehdä pitkä ja rahakas sopimus eikä hän halua ottaa loukkaantumisriskiä. Wizards tukee Bertansia päätöksessään.