Koripallon Mestarien liigaan osallistuvat joukkueet on julkaistu. Viidettä kertaa pelattavassa Mestarien liigassa ei nähdä ensimmäiseen kertaan ainuttakaan suomalaisjoukkuetta.

Kahtena ensimmäisenä vuotena kilpailuun osallistui Kataja ja kahtena edellisvuonna Karhu. Tulevana kautena suomalaisjoukkueita ei ole kuitenkaan mukana.

Suomalaisväriä tullaan kuitenkin näkemään, sillä Sasu Salinin Teneriffa on mukana kuten myös Lassi Tuovin valmentama SIG Strasbourg.

Mestarien liigaan osallistuu tällä kaudella yhteensä 14 kansallista mestaria ja joukkueita on mukana yhteensä 25 maasta. Lohkovaiheeseen selviää suoraan 28 joukkuetta. Karsintavaiheessa on mukana yhteensä 16 joukkuetta, joista neljä etenee mukaan lohkovaiheeseen.

Lohkovaiheeseen suoraan päässeet joukkueet:
AEK (GRE), Brose Bamberg (GER), Casademont Zaragoza (ESP), Cholet (FRA), Darussafaka Tekfen (TUR), Dinamo Banco di Sardegna Sassari (ITA), ERA Nymburk (CZE), Falco Vulcano Szombathely (HUN), Filou Oostende (BEL), Fortitudo Bologna (ITA), Galatasaray Doga Sigorta (TUR), Hapoel Bank Yahav Jerusalem (ISR), Hapoel Holon (ISR), Happy Casa Brindisi (ITA), Iberostar Tenerife (ESP), JDA Dijon (FRA), Limoges CSP (FRA), Nizhny Novgorod (RUS), Peristeri (GRE), Pinar Karsiyaka (TUR), RETAbet Bilbao (ESP), Rytas Vilnius (LTU), San Pablo Burgos (ESP), SIG Strasbourg (FRA), Start Lublin (POL), Tofas Bursa (TUR), Turk Telekom (TUR), VEF Riga (LAT)

Karsintavaiheessa olevat joukkueet:
Anwil Wloclawek (POL), Bakken Bears Aarhus (DEN), Balkan Botevgrad (BUL), Belfius Mons-Hainaut (BEL), Dnipro (UKR), Donar Groningen (NED), Fribourg Olympic (SUI), Hapoel Tel Aviv (ISR), Igokea (BIH), Iraklis (GRE), Keravnos (CYP), London Lions (GBR), Neptunas Klaipeda (LTU), Sporting Clube de Portugal (POR), Tsmoki-Minsk (BLR), U-Banca Transilvania Cluj Napoca (ROU)