Washington Wizardsin tähti jättää lopputurnauksen väliin

© Kuva: Getty Images

Washington Wizardsin Bradley Bealia ei nähdä NBA:n loppukauden peleissä.

Beal on kärsinyt olkapäävammasta ja on päättänyt jättää loppukauden väliin.

– Tämä on vaikea päätös enkä ole ottanut sitä kevyesti joukkueen johtajana. Halusin olla auttamassa joukkuettani taistelemassa pudotuspelipaikasta Orlandossa, mutta samalla ymmärrän, että tämä on minulle paras vaihtoehto pidemmällä tähtäimellä, Beal kertoi Wizardsin Twitter-tilin mukaan.

Bealin poissaolo on valtava kolaus Wizardsin toiveille päästä mukaan pudotuspeleihin. Wizards on tällä hetkellä 5,5 voittoa Orlandoa perässä taistelussa viimeisestä pudotuspelipaikasta ja Beal tilastoi tämän kauden otteluissa keskiarvoikseen 30,5 pistettä ja 6,1 syöttöä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.