Koripallon Mestarien liigan karsintavaiheen otteluparit sekä lohkot on arvottu. Vaikka yhtään suomalaisjoukkuetta ei osallistu Mestarien liigaan tällä kaudella, riittää kilpailussa suomalaismielenkiintoa.

Mestarien lohkovaihe pelataan neljässä kahdeksan joukkueen lohkossa. Suomalaisittain äärimmäisen mielenkiintoinen on lohko A, jossa pelaavat Lassi Tuovin valmentama SIG Strasbourg sekä Sasu Salinin ja Emir Sulejmanovicin edustama Teneriffa. Lohkon muut joukkueet ovat italialainen Dinamo Sassari, turkkilainen Galatasaray, kreikkalainen Peristeri, liettualainen Rytas Vilna, latvialainen VEF Riika sekä yksi joukkue valikoituu vielä karsintojen kautta.

Basketball Champions League

@BasketballCL
🚨 Here are the 4 groups of the #BasketballCL Regular Season!

Jos et näe upotusta, voit katsoa sen täältä.