Mestarien liiga lohkot arvottiin – herkullinen suomalaisten lohko luvassa

© Kuva: fiba.com

Koripallon Mestarien liigan karsintavaiheen otteluparit sekä lohkot on arvottu. Vaikka yhtään suomalaisjoukkuetta ei osallistu Mestarien liigaan tällä kaudella, riittää kilpailussa suomalaismielenkiintoa.

Mestarien lohkovaihe pelataan neljässä kahdeksan joukkueen lohkossa. Suomalaisittain äärimmäisen mielenkiintoinen on lohko A, jossa pelaavat Lassi Tuovin valmentama SIG Strasbourg sekä Sasu Salinin ja Emir Sulejmanovicin edustama Teneriffa. Lohkon muut joukkueet ovat italialainen Dinamo Sassari, turkkilainen Galatasaray, kreikkalainen Peristeri, liettualainen Rytas Vilna, latvialainen VEF Riika sekä yksi joukkue valikoituu vielä karsintojen kautta.

Jos et näe upotusta, voit katsoa sen täältä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.