NBA pyörähti jälleen käyntiin!

© Kuva: Getty Images

NBA starttasi uudelleen käyntiin viime yönä 3,5 kuukauden tauon jälkeen. Orlandossa pelattava lopputurnaus käynnistyi viime yönä kahdella ottelulla.

NBA:n pelit ovat loppukauden ajan hyvin erinäköisiä kuin mihin on totuttu. Ottelut pelataan luonnollisesti ilman katsojia ja pelaajilla voi olla nimiensä sisään paidan selkämyksessään yhteiskunnallinen viesti. Kansallislaulujen aikaan jokainen pelaaja polvistui osoittaakseen mieltä USA:n yhteiskunnan eriarvoisuutta vastaan.

Itse peleissä yön ensimmäisessä ottelussa Utah otti tiukkojen vaiheiden jälkeen voiton New Orleansista. Utah nousi viimeisellä neljänneksellä takaa-ajoasemasta voittoon. Jordan Clarkson oli Utahin pistetykki 23 pisteellä ja New Orleansin Brandon Ingram pääsi samaan pistemäärään. Los Angelesin herruus meni jännittävien hetkien jälkeen Lakersille. Anthony Davis (34) ja LeBron James (16/11/7) olivat liian kovia Clippersin pideltäväksi. Clippersin parhaat olivat Paul George (30) ja Kawhi Leonard (28).

NBA jatkuu ensi yönä kuudella pelillä.

NBA:n viime yön tulokset:
New Orleans-Utah 104-106
Lakers-Clippers 103-101


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.