Susijengin tehopelaaja tyytyväinen voittoon – ”Päästiin huonojen vaiheiden ylitse”

© Kuva: fiba.com

Nuori Susijengi otti viikolla kaksi vakuuttavaa voittoa Viroa vastaan pelatuissa harjoituspeleissä. Torstaina suomalaisnimiin lukeutunut Mikael Jantunen oli tyytyväinen Suomen esitykseen torstaina.

Keskiviikkona Suomi otti selvän voiton Virosta, mutta torstaina kotijoukkue joutui huomattavasti tiukemmille. Viro pystyi haastamaan Susijengin tosissaan, mutta suomalaiset pystyivät nousemaan vaikeina hetkinä ja kääntämään pelin lopulta itselleen.

– Sen verran ollaan yhdessä treenattu, vaikka tuli vaikeampia hetkiä, niin yhteinen tekeminen on vankalla pohjalla tässä vaiheessa. Pelattiin yhdessä ja päästiin huonojen vaiheiden ylitse, Mikael Jantunen sanaili Koripalloliiton tiedotteessa.

Monipuolinen Jantunen operoi kuusi pistettä, viisi levypalloa, kaksi syöttöä ja kaksi torjuntaa. Jantusen mukaan pistemäärä olisi voinut olla korkeampi, mutta korin alla oli vielä vähän ruostetta.

– Sieltä kai pitäisi tehdä myös niitä koreja. Välillä menee sisään, välillä ohi, mutta siitä parannetaan, Jantunen hymyili.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.