Brooklyn Nets järjesteli melkoisen jymypaukun NBA:ssa, kun se kaatoi kärkijoukkue Milwaukee Bucksin. Myös Phoenix Suns ja Portland nappasivat yllätysvoitot.

Pahasti siipirikkoinen Brooklyn ei antanut poissaolojen häiritä, vaan voitti NBA:n kärkijoukkue Milwaukeen. Timothe Luwawu-Cabarrot (26) oli Brooklynin ykköspeluri. Brooklyn lähti amerikkalaisvedonlyöjien papereissa otteluun 19 pisteen tappio-odottamalla, mutta pystyi kairaamaan voiton.

Devin Booker (35) oli Phoenixin ykkösnimi voitto-ottelussa Clippersiä vastaan. Portland otti tärkeän voiton Houstonista pitääkseen pudotuspelihaaveensa elossa.

Yön ykkösnimi oli Dallasin Luka Doncic, joka kirjautti kovan tripla-tuplan (34/20/12) Dallasin kukistaessa jatkoajan jälkeen Sacramenton. Samalla hänestä tuli Dallasin seurahistorian ensimmäinen ja NBA:n nuorin vähintään 30 pisteen, 20 levypallon ja 10 syötön tripla-tuplan tehnyt pelaaja. TJ Warrenin (32) huippuotteet saivat jatkoa, kun hän auttoi Indianan voittoon Orlandosta. Miami kukisti Bostonin.

NBA:n viime yön tulokset:
Milwaukee-Brooklyn 116-119
Sacramento-Dallas 110-114
Clippers-Phoenix 115-117
Indiana-Orlando 120-109
Miami-Boston 112-106
Portland-Houston 110-102