Milwaukee Bucks varmisti itäisen konferenssin ykköspaikan viime yönä voittamalla Miamin. Portland Trail Blazersin Damian Lillard oli sen sijaan hurjassa vireessä ja ylsi saavutukseen, johon vain yksi NBA-pelaaja on aiemmin pystynyt.

Milwaukee pystyi pitämään Miamin kurissa Giannis Antetokounmpon (33/12) ja Khris Middletonin (33) johdolla.

Lillard sen sijaan tykitti 45 pistettä ja antoi 12 syöttöä, kun Portland voitti Denverin. Lisäksi hän pussitti sisään peräti 11 kolmen pisteen heittoa, jolla hän sivuaa omaa ennätystään. Samalla Lillardista tuli vasta toinen pelaaja NBA-historiassa, joka on onnistunut yhdessä pelissä heittämään vähintään 10 onnistunutta kolmen pisteen heittoa ja antamaan vähintään 10 syöttöä. Ensimmäisenä vastaavaan saavutukseen ylsi James Harden, joka oli vireessä myös viime yönä upottamalla sukan pohjalle 39 pistettä. Hän lähenteli tripla-tuplaa kahdeksan levypallon ja 12 syötön tilastoilla, kun Houston aiheutti Lakersille toisen peräkkäisen tappion kuplassa.

Sacramenton tehoduo Bogdan Bogdanovic (35)-De’Aaron Fox (30/3/10) oli liikaa New Orleansille. Kawhi Leonardin (29) johdolla Clippers sai pidettyä Kristaps Porzingisin (30/9) ja Luka Doncicin (29) johtaman Dallasin kurissa.

NBA:n viime yön tulokset:
Sacramento-New Orleans 140-125
Milwaukee-Miami 130-116
Phoenix-Indiana 114-99
Dallas-Clippers 111-126
Denver-Portland 115-125
Houston-Lakers 113-97