Phoenix Suns on ollut NBA-kuplan kovavireisin joukkue, kun se on voittanut kaikki ottelunsa tähän mennessä. Lakers palasi takaisin voittokantaan ja Toronto vei huippukohtaamisen Milwaukeeta vastaan.

Phoenixin Devin Booker oli jälleen tulessa heitettyään 35 pistettä Phoenixin kaataessa Oklahoma Cityn. LeBron James (29/1/12) ja Anthony Davis (27) olivat pelipäällä Lakersilta, mutta joukkueen sankari oli Kyle Kuzma (25), joka upotti ratkaisevan voittoheiton sisään.

Milwaukee joutui lähtemään Torontoa vastaan ilman ykköstähteään Giannis Antetokounmpoa, joka käväisi hammaslääkärissä. Toronto käyttikin mahdollisuutensa ja nappasi keskinäisestä ottelusta voiton. Dallas lähti Utahia vastaan ilman Luka Doncicia ja Kristaps Porzingisia, mutta voitti siitä huolimatta Utahin. Miami sen sijaan kaatoi Indianan.

NBA:n viime yön tulokset:
Phoenix-Oklahoma City 128-101
Utah-Dallas 114-122
Milwaukee-Toronto 106-114
Miami-Indiana 114-92
Lakers-Denver 124-121