NBA-pelaajat saavat kuun lopussa kutsua kuplaan neljä joko perheenjäsentä tai läheistä ystäväänsä. NBA on tehnyt samalla selväksi, että pelaajien huvitteluvieraat eivät ole tervetulleita.

Vieraat voivat saapua kuplaan elokuun 31. päivä ja suurimmassa osassa tapauksista sisään pääsee neljä vierasta. Vieraat on tosin tarkkaan rajattu, sillä sisälle kuplaan pääsee ainoastaan joko perheenjäsenet tai pitkäaikaiset läheiset ystävät joiden kanssa pelaajalla on tunnettu ja voimassaoleva suhde.

Lista siitä keillä ei ole asiaa kuplaan on sen sijaan pitkä. Trainerit, hierojat, kokit, stylistit, tatuoijat, yhteistyökumppanit ja agentit eivät pääse kuplaan. Myöskään sellaiset henkilöt joita pelaaja ei ole aiemmin tavannut, sosiaalisen median kautta tutut henkilöt tai välikäden kautta tutut henkilöt eivät ole sallittuja. Käytännössä viimeisellä kohdalla tarkoitetaan, etteivät pelaajat voi houkutella ulkopuolisia naiskumppaneitaa kuplassa käymään.