Uusi NBA-kausi tuskin alkaa tämän vuoden puolella – olympialaiset käydään ilman NBA-pelaajia?

© Kuva: Getty Images

NBA-pomo Adam Silver kertoi, ettei usko ensi kauden alkavan tämän vuoden puolella.

Alun perin kautta oltiin käynnistämässä uudelleen joulukuun alussa, mutta sen jälkeen ajatukset siirtyivät enemmän kohti joulun pyhiä. Nyt näyttää kuitenkin siltä, ettei NBA starttaa ennen tammikuuta.

– Uskoakseni olisi parempi, jos venyttäisimme kauden alkua tammikuulle. Tavoitteemme on pelata perinteinen kausi, jossa olisi 82 ottelun runkosarja ja pudotuspelit. Toinen tavoite on pystyä pelaamaan joukkueiden kotikentillä kannattajien edessä, mutta meidän täytyy vielä oppia paljon ennen sitä, Silver kertoi vieraillessaan CNN:n paneeliohjelmassa.

NBA-kauden alun venyttäminen tekee hankalaksi myös NBA-pelaajien osallistumisen ensi kesän olympialaisiin – mikäli kisat tullaan järjestämään. Olympiakarsinnat alkavat kesäkuussa ja olympialaiset on tarkoitus järjestää 23.7.-8.8.

– USA:lla on paljon erinomaisia koripalloilijoita, mutta saatamme olla skenaariossa, jossa 15 parasta NBA-pelaajaa eivät ole mukana olympialaisissa, mutta muut erinomaiset amerikkalaispelaajat ovat. Ja luonnollisesti monet NBA-pelaajat edustavat myös muita maita olympialaisissa. Se on yksi asia, joka meidän täytyy ottaa huomioon, Silver mietti.

Olympialaiset kannalta NBA-kauden venyminen on ongelmallinen, sillä amerikkalaispelaajien lisäksi tällä hetkellä on 34 muuta pelaajaa, jotka voisivat edustaa maataan olympialaisissa. Lisäksi kuudella NBA-valmentajalla on maajoukkuevelvoitteita.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.