Susiladiesin peluri iski poskettomat tehot – superlupaus esitteli taitojaan Italiassa

© Kuva: fiba.com

Annika Holopainen sai räjähtävän lähdön sarjakaudelleen Islannissa, kun hän tykitti uudeksi piste-ennätyksekseen 43 pistettä. Italiassa Awak Kuier pelasi tehokkaasti Supercupissa.

Holopainen merkkautti hurjat tilastot 43 pistettä, 10 levypalloa ja kolme syöttöä, mutta nekään eivät riittäneet voittoon, kun KR taipui Keflavikille 114-72 (55-34). Pistelukema on samalla Holopaisen uusi ennätys.

– Keflavik tuli peliin aggressiivisemmin, prässäsi koko kentällä ja tuplasi, joten menetimme palloa aivan liian monta kertaa eikä hyökkäyspelimme ollut kovin kaunista katsottavaa. He myös heittivät kolmen pisteen heittonsa 50 prosentin tarkkuudella. On vaikea taistella voitosta, jos vastustaja tekee 114 pistettä. Meidän amerikkalainen takamies ja varapointti puuttuivat, joten jouduin välillä pelaamaan takamiehenä. Onneksi oma heitto ja peli kulki kuitenkin ihan hyvin, Holopainen totesi Koripalloliiton tiedotteessa.
Ottelutilastot

Italiassa pelattiin Supercup ennen sarjakauden alkua. Kuier merkkautti ensimmäisessä pelissä 14 pisteen ja 14 levypallon tupla-tuplan, kun Ragusa voitti San Giovannin 70-64 (28-30). Tilastoihin kertyi myös kaksi syöttöä, torjunta ja riisto.
Ottelutilastot

Voitolla Ragusa selvisi Supercupin välieriin, jossa Schio oli kuitenkin vahvempi numeroin 82-60 (42-21). Kuier lähenteli jälleen tupla-tuplaa 14 pisteen, yhdeksän levypallon, yhden syötön ja kahden riiston tilastoilla. Kuier sai molemmissa otteluissa eniten vastuuta joukkueestaan pelaten yli 32 minuuttia kummassakin pelissä.
Ottelutilastot

Espanjan Liga Femeninassa Sara Rokkasen ja Marianne Kalinin Bembibre hävisi Gernika Bizkaian vieraana 45-70 (27-38). Rokkasen tilastoihin merkittiin kahdeksassa minuutissa yksi syöttö ja Kalin kasasi 14 minuutissa yhden levypallon. Bembibre on hävinnyt molemmat ottelunsa.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.