Chicago Bullsin legenda Scottie Pippen ei usko joukkueen päävalmentajaksi nimetyn Billy Donovanin olevan oikea mies tehtävään tai johdattavan joukkuetta menestykseen.

Donovan valmensi viisi edelliskautta Oklahoma City suhteellisen hyvällä menestyksellä johdattaen joukkueen jokaisena vuonna pudotuspeleihin ja parhaimmillaan voiton päähän finaalista. Pippen kertoi Forbesin haastattelussa, ettei ole silti täysin varma valmentajavalinnasta.

– Jos katsot asiaa fanin näkökulmasta, niin en ole vakuuttunut siitä mitä he tekivät. Mielestäni he eivät tehneet sellaista dramaattista muutosta, joka muuttaisi heitä joukkueena. Tämä on vain henkilökohtainen mielipiteeni. Pidän Billy Donovanista henkilönä, mutten tiedä onko hän todistanut mitään NBA:ssa, joka todistaisi hänen olevan panostuksen väärti ja hän nostaisi joukkuetta, joka tarvitsee niin paljon apua kuin Chicago tarvitsee, kuusinkertainen mestari kertoi.

– Bulls on joukkue, joka on ollut vaikeuksissa jo pitkän aikaa. Minä en näe sitä arvoa, minkä hän tuo joukkueelle. Hän tulee olemaan valmentaja, mutta heitä on paljon. Hän ei tehnyt mitään erityistä Oklahoma Cityssä, joka olisi oikeuttanut toiseen mahdollisuuteen. Se on vain minun mielipiteeni, Pippen täräytti.