Lauri Markkanen haluaa sitoutua Chicago Bullsiin pitkäksi aikaa – ”Annan muiden keskittyä sopimusasioihin”

© Kuva: Getty Images

Neljänteen NBA-kauteensa valmistautuva Lauri Markkanen on isojen asioiden äärellä, sillä edessä siintävät jatkosopimusneuvottelut. Markkanen on kertonut haluavansa sitoutua Bullsiin pitkällä sopimuksella.

Markkanen voi alkaa neuvotella uudesta jatkosopimuksesta, kun NBA:n kausi loppuu. Toisaalta hän saattaa olla vapaa agentti ensi kesänä, jolloin hän voi siirtyä uuteen seuraan. Markkanen ei kuitenkaan vaivaa päätään jatkospekulaatioilla.

– En ole juuri huolissani siitä. Annan agenttini hoitaa sen seurajohdon kanssa, Markkanen mietti NBC:n haastattelussa.

Markkanen valotti kuitenkin haluavansa sitoutua Bullsiin.

– Haluan jäädä Chicagoon pitkäksi aikaa. Se on minun päätavoitteeni. Viettää aikaa ja yrittää rakentaa suhteita jätkien kanssa ja pelata heidän kanssa sekä saada kemiat toimimaan. Itse pystyn kontrolloimaan vain sen mitä tapahtuu parketilla ja annan muiden keskittyä sopimusasioihin, Markkanen miettii.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.