Awak Kuier ja Ninni Salmi saivat lentävän lähdön kauteen, kun molemmat tilastoivat tupla-tuplat voitto-otteluissa. Annika Holopainen oli jälleen tehokkaana yltäen niin ikään tupla-tuplaan.

Kuierin Ragusa aloitti Italian liigan voittamalla Empolin 82-80 (45-48). Kuier tilastoi komeasti 10 pistettä, 14 levypalloa, yhden syötön, kaksi riistoa ja kolme torjuntaa. Kuier kahmi lähes puolet joukkueen 26 levypallosta.
Ottelutilastot

Salmen ja Sandra Karstenin Wetterbygden Sparks aloitti kauden hienosti voittamalla kotikentällään Mark Basketin 78-71 (41-44). Salmi debytoi upeasti 11 pisteen ja 14 levypallon tupla-tuplalla. Tilastoihin kertyi myös kolme syöttöä ja kaksi riistoa. Hänen teholukunsa 27 oli joukkueen paras. Karsten sai tilastoihinsa viisi pistettä, levypallon ja syötön.

– Kehnon alun jälkeen saimme puolustusmuotoja vaihtelemalla Markin syömähampaan kuriin ja se antoi energiaa hyökkäykseen. Henkilökohtaisesti tuntui hyvältä. Täytin oman roolini eikä tarvinnut pakottaa kummassakaan päässä, Salmi mietti Koripalloliiton tiedotteessa.
Ottelutilastot

Holopainen jatkoi loisto-otteitaan Islannissa, mutta KR taipui niukasti Skallagrimurille 71-75 (39-42). Holopainen tilastoi 24 pistettä, 10 levypalloa ja yhden syötön.
Ottelutilastot

Marianne Kalin ja Sara Rokkanen pääsivät juhlimaan Bembibren kauden avausvoittoa Espanjan liigassa. Bembibre kaatoi kotonaan Gran Canarian 79-69 (40-41). Kalin teki 19 minuutissa neljä pistettä ja otti kaksi levypalloa. Rokkanen tilastoi viidessä minuutissa syötön.
Ottelutilastot