Miami onnistui siirtämään ratkaisua

© Kuva: Getty Images

Miami Heat ei suostunut antautumaan NBA-finaaleissa, vaan Jimmy Butlerin huippupeli johdatti Heatin 111-108-voittoon.

Ottelu oli erittäin jännittävä, jonka ratkaisu venyi viimeiselle sekunnille saakka. Joukkueet vaihtelivat johtopaikkaa viimeisen parin minuutin aikana ja Lakers sai avaimet voittoon 16 sekuntia ennen loppua, kun Heat johti pisteellä. Heatin puolustus kuitenkin pystyi pitämään Lakersin kurissa ja näin Heat piti mestaruushaaveensa edelleen elossa.

Jimmy Butler oli hurjana 35 pisteen, 12 levypallon, 11 syötön ja viiden riiston tilastoilla. Hän sai tulitukea tärkeitä koreja tehneeltä Duncan Robinsonilta (26). Lakersin ykkönen oli LeBron James (40/13/7) ja Anthony Davis (28/12) oli tukena.

NBA:n viime yön tulos (otteluvoitot):
Lakers-Miami 108-111 (3-2)


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.